Marc Inbane selftanning

Sponset produkt

Jeg har fått meg en ny beautyfavoritt fra Marc Inbane, nemlig deres natural tanning spray. Selv om leggene blir brune av sola nå om sommeren liker jeg å påføre et lag med dette fantastiske selvbruningsproduktet hvis jeg skal noe spesielt. Særlig beina kler den gyllne fargen veldig godt synes jeg. Marc Inbanes selvbruningsspray påføres enkelt med spray og en hanske. Dette gjør prosessen superenkel: produktet griser ikke du blir ikke brun og skjoldete på hendene og resultatet blir utrolig jevnt og fint. Anbefales!

  • Enkel påføring
  • Søler ikke
  • Gyllen farge
  • Jevnt resultat


Venstre bein er med ett lag av Marc Inbane selvbruningsspray, høyre er med naturlig brunfarge fra sola. Sprayen gjør det lille ekstra med gløden!

Marc Inbane fåes kjøpt hos Klinikk Nina
 


5 kommentarer


Henriette Celin
Wow, så veldig bra ut!
08.06.2016 , kl 08:58
Camilla Andersen
Har litt dårlig erfaring med selvbruning, men denne så utrolig fin ut! Takk for tipset ;)
08.06.2016 , kl 09:08
eveliin
wow den så sykt bra ut :D ønsker deg en fin kveld:D
08.06.2016 , kl 20:38
Rita Westnes
Du fikk en nydelig farge av den!
08.06.2016 , kl 23:16
Fin frisør og hudpleie/ Veronika
Heisann! Vi selg marc inbane sjølvbruning og vil legge det ut på vår Instagram konto, såg bildene dine her og synst dei va kjempe fine! Kunne vi ha fått delt dine bilder? Og vil sjølvsagt tagge deg i innlegget vår på Instagram :)
30.09.2016 , kl 14:35
Kristina Bergsvik
Fin frisør og hudpleie/ Veroni: Takk for oppmerksomheten, men det er går desverre ikke da den er sponset av en annen salong :-)
04.10.2016 , kl 16:22

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits