Sunday-spaday

Hallo og god kveld!
Denne søndagen har jeg for en gangs skyld jobbet, og jeg merker veldig godt at det er uvandt å være på jobb på søndager. Med søndagsåpen butikk fikk jeg ikke søndagsfølelsen før jeg kom hjem i kveld. Etter en god, lang dusj tok jeg på meg ny pyamas og har nå hatt tidenes mest avslappende kveld med lillesøster. Vi har spist frossenpizza, sett VM-finale og masse film. Det gjorde selvsagt mye for søndagsstemningen og nå er jeg utvilsomt klar for ny uke. Trening og jul står på planen!

Sponset
Tenkte jeg skulle anbefale dere et produkt som jeg er blitt helt hodestups avhengig av (hvis det går ann å skrive det?). I skrivende stund sitter jeg i sofaen og føler meg myk som en baby. Med litt god tid i dusjen har jeg nemlig begynt å skrubbe huden med en herlig kroppspeeling fra Bioline. Den gjør huden silkemyk samtidig som den tilfører fuktighet. Etter bruk av denne i dusjen er det ikke nødvendig med klissete kremer og bodylotioner. Huden føles glatt og myk og dessuten gir den en superfrisk ren lukt som jeg elsker. Kanskje en julegaveide eller noe for tørr vinterhud?! Anbefales på det sterkeste!

Les mer om Thallasso Dren Sea Salt skrubb fra Bioline HER.
Produktet kan kjøpes hos Klinikk Nina på Helsehuset.


6 kommentarer


lisarorvik
Så herlig :) (Giveaway på min blogg med fine premier, også ukens blogg konkurranse bli gjerne med)
21.12.2015 , kl 01:12
Anonym
Kan du skrive et utfyllende innlegg om studiet du går? Jeg vurderer å søke det samme og det hadde derfor vært supert å høre dine erfaringer! :)
04.01.2016 , kl 14:07
Lisa
Kristina!! Jeg savner bloggen din. Klikker meg innpå en gang og to daglig og lever i håpet. Håper ikke du har lagt bloggingen helt på hylla! Lest bloggen din siden du blogget med Marthe, og har vært storfan siden! :)
04.01.2016 , kl 14:50
Iben
Så deilig :D Ha en fin kveld videre, Kristina <3
06.01.2016 , kl 23:26
Kristina Bergsvik
Lisa: ÅÅÅÅ :-D For en hyggelig kommentar å få!! Nå skal det jammen blogges :-D Bare en litt lang juleferie ;-)
12.01.2016 , kl 20:56
Kristina Bergsvik
Anonym: Skal få gjort det :-D
12.01.2016 , kl 20:56

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits