Liten vippeupdate

Sponset produkter

Dere husker kanskje jeg fortalte at jeg skulle begynne å bruke et nytt vippeserum i dette tidligere innlegget?! Nina på Klinikk Nina foreslo at jeg skulle teste serumet fra Bioline som hun fører på skjønnhetssalongen ettersom jeg stadig klaget over mine korte, ødelagte vipper når jeg var innom for behandling. Serumet jeg brukte den gang så ikke ut til å ha noen effekt på vippene mine, så jeg var veldig gira på å prøve ut noe nytt. Jeg fikk derfor med meg hjem en BeautyLash Eyelash Growth Booster fra salongen og siden det har jeg brukt den hver kveld før jeg legger meg.

Ettersom det begynner å bli en liten stund siden tenkte jeg det var på tide å oppdatere dere litt på vippefronten. Den iherdige bruken av serumet ser nemlig ut til å ha gitt ganske så gode resultater. Øyevippene mine er nå både lengre og fler enn de var før jeg tok i bruk BeautyLash, og jeg har faktisk fått en del kommentarer og komplimenter på vippene mine den siste tiden. De er selvsagt ikke blitt Bambi-lange, men til å være helt naturlige vil jeg si at det er ganske bra lengde på dem. Det er ikke så mye som skal til før blikket blir mer åpent og dessuten føler jeg meg langt bedre uten sminke når jeg har litt vipper naturlig.

Her har dere noen før- og etterbilder, både med og uten maskara:For å styrke vippene ytterligere har jeg også tatt OneBeauty kosttilskudd fra Fitnessguru for hår, hud og negler. Disse føler jeg også har en veldig positiv effekt på neglene mine som blir langt sterkere enn de vanligvis er. De brekker ikke så lett på trening og jobb og slik får jeg lengre og finere negler.


OneBeauty kosttilskudd fra Fitnessguru HER


BeautyLash vippeserum fra Bioline selges hos Klinikk Nina
Les mer om vippeserumet HER


Ingen kommentarerHei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits