Ta vare på vippene

Jeg tok vippeextensions for første gang i fjor vår og var kjempefornøyd med resultatet, desverre var gleden kortvarig. Før jeg fikk satt på falske vipper var mine naturlige øyevipper kjempelange og med en fin bøy -i ettertid kan jeg ikke skjønne at jeg følte at jeg hadde behov for vippeextensions i det hele tatt. Det viste seg at når de falske øyevippene falt av etter en måneds tid var det lite igjen av mine egne. Øyevippene mine var korte stubber som ikke en gang favorittmaskaraen min kunne gjøre noe med, og det ble til at jeg brukte solbriller hele sommeren. Når vippene mine først vokste ut falt de av med en gang. Heller ikke i dag, et og et halvt år etter, er vippene mine der de var før jeg tok vippeextensions.

Sponset produkt

Nå skal det sies at jeg ikke tror at alle får en like dårlig opplevelse med vippeextensions som jeg, men det var åpenbart at mine vipper ikke tålte behandlingen. Derfor anbefaler jeg alle som allerede har lange fine vipper om å ikke ta noen sjanse, men heller ta vare på de vippene de har. Jeg har selv nettopp begynt å bruke BeautyLash sitt vippeserum fra Bioline hver eneste kveld, i håp om at de naturlige vippene mine kan bli så fine som de en gang var. Skal selvsagt oppdatere dere på hvordan jeg synes serumet virker, og dere skal også få se før- og etterbilder. Neglpleier Torunn som jeg går til bruker samme serum og hun har helt nydelige vipper, så jeg har troa!


BeautyLash vipppeserum


Før bruk av BeautyLash vippeserum: med og uten maskara.

BeautyLash vippeserum fra Bioline selges hos Klinikk Nina
Les mer om vippeserumet HER


5 kommentarer


Stine
fantastisk!
01.09.2015 , kl 14:23
Anndrea
Da venter jeg spent på oppdatering med før og etter bilde <3
01.09.2015 , kl 21:11
Linn Therese
Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!

Keep up the good work!
02.09.2015 , kl 21:20
Kristina Bergsvik
Linn Therese: Så koselig! Takk for det :-D
07.09.2015 , kl 13:24
Heidi Rimereit
Denne må jeg prøve! :-)
08.09.2015 , kl 14:11

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits