Fast inventar på baderomshyllen

Fortiden er det mye som skjer med tanke på skolestart, treningsstart osv. Jeg føler dagene går i ett, og her om dagen var jeg så trøtt og sliten om kvelden at jeg la meg før klokken 2300. Det tror jeg ikke har skjedd tidligere, men det var faktisk tilfellet i går også på tross av at jeg var med idrettklassen på bar-til-bar-arrangement. Haha, huff! I tillegg våknet jeg 06.30 i dag morges lys våken, uten sjanse til å sove igjen. Tror jeg er litt traumatisert etter den kalde natten vi hadde under åpen himmel, uten sovepose i bare klær da studiet var på leir i forrige uke -survivalcamp. Men det kan også tenkes at det er fordi jeg er dønn støl. Men, men... I grunn en ganske digg døgnrytme uansett, og da fikk jeg også rikelig med tid til å blogge før en tur i dyreparken i dag. Endelig.Sponset behandling/produkter

Ville egentlig bare fortelle dere litt om hva jeg synes om Biolines 24.7-serie som jeg skrev om tidligere i DETTE tidligere innlegget. I forrige uke hadde jeg nemlig time med klassisk hudpleie hos Nina på Klinikk Nina der hun brukte produkter fra serien i behandlingen. Jeg bruker dem som nevnt også til hjemmepleie, men jeg går nok litt "raskere" til verks når jeg renser huden morgen og kveld enn det Nina gjør. Følte jeg fikk en skikkelig god og dyp rens, ikke minst er det knalldigg å bare ligge rett ut i den gode stolen og bli ordnet og fikset med -for ikke snakk om nakkemassasjen undereis i behandlingen!

Etter å ha kommet tilbake i rutiner igjen etter ferien, med sunt og variert kosthold, trening og en (mer eller mindre) stabil døgnrytme har jeg opplevd at 24.7-serien har gitt gode resultater på huden min. Det er jo så mange faktorer som kan spille inn på hudkvalitetenen, som mat, stress, alkohol, hormoner osv., men nå som jeg spiser riktig, trener og har gode rutiner generelt ser jeg at produktene har bidratt til å bedre hudkvaliteten. Jeg har fått mindre urenheter og en fin glød i ansiktet. Denne hudpleieserien kan jeg leve med!


Besøk Klinikk Nina i 2. etg på Helsehuset i Kristiansand (Markensgate 42), Facebooksiden HER eller på instagram (@klinikknina).


Ingen kommentarerHei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits