Innholdsrike siste feriedager

Heia dere!
For en helg det har vært -jeg føler jeg har gjort så mye! Fått skikkelig mye ut av siste helgen av ferien med andre ord. I går hadde jeg, Anne Signe og Karen som nevnt klessalg på torvet her i Kristiansand. Det var egentlig veldig spontant, i hvertfall til meg å være, men det gikk veldig enkelt og greit for seg. Jeg tror rett og slett vi begynner å bli rutinert på disse her klessalgene, det begynner jo å bli noen ganger nå. Det er jo så utrolig morro og jeg synes utilsomt at det burde bli mer av den slags her i byen. Gjenbruk er kult!

Dagen i dag har vært en klassisk søndag, og jeg føler jeg har utrettet alle søndagsgjøremålene pluss litt til. Jeg og Simen har vært på gymmen hvor vi trente rygg og mage, jeg har vært i søndagsselskap med familien, gjort litt bloggarbeid, farget bryn og litt utenom det vanlige: pakket til en uke på leir. I morgen drar jeg nemlig med mitt nye studie, hvor jeg så vidt jeg vet ikke kjenner noen, på tur. Litt utenfor komfortsonen, men jeg både gleder og gruer meg. Hva jeg skal begynne på nå skal jeg fortelle mer om når jeg kommer tilbake på fredag. Da planlegger jeg et lite studie-blogginnlegg nemlig.

Sponset behandling

Det var altså lørdagen og søndagen min, men den kanskje mest effektive dagen denne helgen var fredag. Jeg startet dagen hos Klinikk Nina før jeg dro videre til Neglesalongen og endte opp i solsteken på bystranda. Det var en liten evighet siden jeg hadde vært på hos Torunn på Neglsalongensalongen  nå, så det var kjempekoselig å se henne igjen. Skravla gikk i ett sett mens jeg var der og tiden gikk kjempefort. Etter å ha blitt litt inspirert av ei venninnes negler, samt fått noen gode forslag fra Torunn ble vi enige om trensparent-lyserosa negler med glitter og litt diamanter. Resultatet ble akkurat slik jeg hadde sett for meg og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Knallsøte!

Torunn forlenget 5 av 10 negler slik at alle ble i samme lengde. Hun bruker Bio Sculpture Gel som ikke skader naturnegen, men derimot gjør den sterk og fleksibel. Det er veldig viktig for meg ikke skade mine egne negler, da jeg ønsker å ha sterke og forholdsvis lange negler naturlig. Derfor passer denne type forlenging meg midt i blinken. Legger ved noen bilder fra salongbesøket :-)


Så utrolig mange fine farger og design å velge mellom!
Resultatet: Trensparent-lyserosa med glitter/diamanter. Så fornøyd!


Flotte, dyktige Torunn!

Besøk Neglsalongen i Skippergata (Kristiansand), Facebooksiden HER eller på instagram (@neglesalongen_kristiansand)


2 kommentarer


RebeccaHasselgard
Måtte du be om lov for å selge på torvet? :)
10.08.2015 , kl 22:17
Kristina Bergsvik
RebeccaHasselgard: Leie plas ;-)
14.08.2015 , kl 21:12

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits