Bioline: 24.7 Natural Balance

Sponsede produkter

Jeg fikk spørsmål i en kommentar om jeg kunne skrive om hvilke produkter jeg bruker på huden min, så jeg tenkte jeg skulle lage ett innlegg om nettopp min hudpleie i dag. Selv har jeg en kombinert hudtype i ansiktet. Det vil si at jeg har en "normal" hud i kinnene, men en noe mer fet T-sone, altså panne, nese og hake. I T-sonen får jeg lettere urenheter, kviser og blank hud. Det suger selvsagt og er noe jeg aller helst vil unngå.

I et forsøk på å styre unna mest mulig urenheter i ansiktet prøver jeg å spise sunt, drikke mye vann, få nok søvn, samt rense og pleie med produkter som er beregnet på min hud. Siden jeg begynte å gå hos Nina på Klinikk Nina har jeg fått teste forskjellige hudpleieprodukter fra Bioline. I vår brukte jeg Biolines Primaluce Exforadiance-serie som er hjemmeprodukter med fruktsyre. Produktene bidrar til cellefornyelse og peelingeffekten renser lagene i huden. Jeg merket tydelig at jeg fikk litt "utbrudd" da jeg brukte serien (spesielt i begynnelsen) noe som var et tegn på at produktene renset i dybden. Etter å ha brukt disse har jeg opplevd at jeg har fått mindre tendens til acne. (Les tidligere innlegg HER)

Fruktsyreserien bidro altså i riktig retning, men jeg har fortsatt fet T-sone og urenheter. Jeg og Nina forsøker derfor å finne ut hvilke produkter som passer til min hudtype og som jeg kan bruke i fast i min daglige hudpleierutine. I den forbindelse må det testes og prøves ut. I sommer har jeg brukt Biolines nyeste serie 24.7 Natural Balance. Dette er en unisex-serie for både han og henne som har en hektisk hverdag og aktiv livsstil -som skapt for meg om jeg får si det selv! Under har jeg skrevet om de forskjellige produktene. Alle produktene passer til alle hudtyper (også sensitiv hud), bortsett fra kremen. For at du skal kunne velge den kremen som passer best til din hud og hverdag består serien av tre forskjellige kremer.

Aqua Floral: Cleansing make up remover

Dette er det første produktet jeg bruker både morgen og kveld. Den renser og fjerner sminke og urenheter i ansiktet og etterpå skyller jeg bort med vann. 

Aqua Fruits: Energizing lotion

Etter jeg har renset huden med Aqua Floal sprayer jeg to spray av ansiktssprayen Aqua Fruits. Sprayen har en oppfriskende effekt og kan brukes når som helst i løpet av dagen, dessuten forbereder den huden på påføring av serum og krem.

Vitamin C+E: Nectar

Serumet er nok min favoritt i 24.7-serien. Jeg påfører en dråpe på hvert kinn og fordeler utover. Serumet tilfører huden viktige vitaminer og jeg opplever at den gir en fin glød til huden.

Kremene:
Botanical O2

Denne kremen tester jeg nå. Jeg påfører den helt til slutt i rekken av rens, spray og serum både morgen og kveld. Passer alle hudtyper, men anbefales spesielt dersom du tilbringer mye tid innendørs i air-condition, reiser ofte eller røyker. Stimulerer hudens oksygenopptak slik at tegn på tretthet og stress reduseres. Etterlater huden med en fin glød.

Phytomineral

Passer for alle hudtyper, men anbefales spesielt dersom du trener mye, tar badstu eller bor i varmt/fuktig klima. Stimulerer balansen av viktige mineraler,

Vitamin C Fusion

Passer for alle hudtyper, men anbefales for de som ofte eksponeres for sol, bor i forurenset miljø, eller har et kosthold med lite frukt og grønt. Bedrer hudens elastisitet og gjør den jevn

Phyto Duo: Gommage

Denne påfører jeg som en maske omtrent to ganger i uken, deretter masserer jeg den som en skrubb før jeg skyller den av med vann. Jeg pleier ofte å bruke den i dusjen i mens jeg lar hårkuren virke. Masken etterlater huden jevnere og glattere, med fin glød. Digger denne!


Serumet, min favoritt!
Digger masken/skrubben i 24.7 serien. Genial å bruke i dusjen!

Les mer om Bioline og produkter på Biolines nettside HER eller Klinikk Nina sin nettside HER.

 


2 kommentarer


Isabell
Den her serien tror jeg at jeg må prøve! Du er så flink med gode anmeldelser! Har bestilt flere av produktene du har anbefalt og virkelig vært fornøyd!
10.08.2015 , kl 16:16
Kristina Bergsvik
Isabell: Godt å høre Isabell :-) Det er superviktig for meg å være oppriktig her på bloggen!
14.08.2015 , kl 21:14

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits