Cherry Blooms: Brush on Eyelash Extensions

Sponset

God kveld dere!
For en ukes tid siden var jeg innom Nina på Klinikk Nina for å ta litt bilder til mitt siste eksamensprosjekt dette semesteret. Hvis rprosjektet blir bra skal jeg fortelle dere mer, og dere skal selvsagt få se resultatet. Men jeg fikk ikke bare knipset bilder når jeg var innom, heldig som jeg er gikk jeg ut døra til helsehuset med en glossy paperbag fylt av nye godsaker fra Bioline. Jeg har ikke fått testet alt enda, ettersom jeg har, og har hatt, hendene fulle med eksamensøving. Men det ene produktet jeg kom hjem med var jeg så spent på at det måtte testes med en gang. Og jeg er mildt sagt frelst!

Cherry Blooms fibermaskara har tatt skjønnhetsverdenen med storm og nå er den også å få tak i her i norge. Maskaraen består av to "maskaraer" som påføres i tre trinn. Først maskara, så fibre som forlenger vippene, og så maskara igjen. Cherry Blooms forlenger vippene, og forskjellen er enorm før og etter påføring.Bare se på før etterbildene mine!

For bare et par år siden hadde jeg kjempelange fine vipper, men da at jeg tok eyelashextensions i fjor (tidlig vår) gikk mine egne vipper i stykker. De har heller ikke blitt fine igjen i ettertid, selv om jeg ikke har brukt vippeserum og gjort alt for å få dem slik de en gang var. Vippene mine er derfor ganske korte og har ikke den fine bøyen de en gang hadde. I mitt tilfelle er denne maskaraen med andre ord en gave fra oven. Jeg ELSKER den
Cherry Blooms Brush on Eyelash Extensions. Lange vipper i tre steg.


Før: vippene mine ødelagt av fjorårets eyelashextensions. Etter påføring i tre steg: lange, dramatiske vipper.


Endelig har jeg lange vipper igjen!!Cherry Bloom fibermaskara fås kjøpt hos Klinikk Nina i Kristiansand på helsehuset i markensgate.
Maskaraen er sponset av Bioline. Følg Bioline Norge på Facebook HER.


4 kommentarer


juicyhousewife
Så fin! Den virker fantastisk. Er den dyr?
31.05.2015 , kl 12:10
Kristina Bergsvik
juicyhousewife: Ja, vet den er helt genial :-) Den koster 849 kr. Eksklusiv maskara, men ingentin sammenliknet med eyelashextensions :-)
31.05.2015 , kl 19:30
Viktoria
Åh tusen takk for tips! Dette må eg prøve :)))

Kunne eg i samme sleng spurt kor den svarte jakka di på siste instagrambilde er frå? :) Det bildet der du hoppar forann Brun & blid :)

Ønska deg ei fin helg ❤️
05.06.2015 , kl 10:10
Kristina Bergsvik
Viktoria: 2XU jakke fra Individu.no :-)
21.06.2015 , kl 22:45

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits