4 down, 1 to go

HURRA! I dag er nok en eksamen overstått og det føles helt sinnsykt deilig. Jeg føler meg minst ti kilo lettere, kanskje til og med tyve fordi den gikk over all forventning. Jeg tror det er slik at man ofte har mer kunnskap mer enn man tror. Det anbefaler jeg at dere å huske på hvis dere også er midt i eksamensperioden. Det er ikke bare dagens eksamen som tyder på det. Nå nettopp da jeg og Simen så Huskestue naila jeg mange av Norsk-spørsmålene. Selv om jeg har bachelorgrad i Nordisk språk og litteratur hadde jeg aldri trodd jeg kunne svare på de spørsmålene som ble stilt. Det er morro å kjenne at utdanningen har noe for seg og at jeg faktisk sitter igjen med litt kunnskap, haha!

Og en ekstra bra dag blir det når også lønn og feriepenger kommer på konto. Dobbelt hurra! Da blir det litt eksamenspremieshopping når siste eksamen er i boks om bare en uke. Denne sesongen digger jeg hvitt så her er en liten inspirasjonskollage med noen av mine hvite wanties.

 


1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER (ad.links)

 


3 kommentarer


Lilly
Hei Kristina! Jeg har også kun én eksamen igjen, og jeg kjenner det skal bli så VELDIG godt med sommerferie!

Jeg har også fått øynene opp for hvitt denne sesongen, til tross for at jeg egentlig sverger til svart og grått. Det jeg midlertidig sliter med er hvordan jeg skal klare å style antrekk med hvitt i, og spesielt underdeler som hvite bukser, shortser eller skjørt. Så jeg ser virkelig frem til å bli inspirert av flotte antrekksbilder med hvite plagg fra deg i sommer :-). Lykke til med siste eksamen!
29.05.2015 , kl 00:14
Iselin Renée
Veldig fint :)
29.05.2015 , kl 19:51
Kristina Bergsvik
Lilly: Så hyggelig kommentar :-D Skal prøve å være flink blogger i sommer ja og selvsagt blir det hvite antrekk når bare sommeren kommer for fullt :-) Ønsker deg og lykke til på din siste! Stå på og ha en kjempefin sommerferie når den tid kommer :-)
31.05.2015 , kl 19:54

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits