BikBok: 10% studentrabatt

Halloen dere ♥

Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom og gi dere et lite student-tips, sånn fra jente til jente. Ut mai måned, i år som i fjor, så har BikBok rabatt til alle studenter. Viser du studetkortet ditt i kassen får du 10% avslag på det du kjøper. Jeg vet ikke helt om det var tanken bak det, men dette er jo en liten glede for hardtarbeidende studenter i en mildt sagt kjip periode. Med så mye innesitting, lesing og skriving synes jeg det må være lov å unne seg noe fint, og da kommer selvsagt noen prosenter godt med!

Her er to av mine siste kjøp fra BikBok. Helt nydelige korte blondetopper med spagettistropper. Toppen heter "Ulrikke" og koster så vidt jeg kan huske bare 149kr. Jeg har den faktisk i sort også, men jeg synes de to lyse gjorde seg så godt sammen på bildet at den sorte ikke fikk være med, hehe. Skikkelig sommerlige, men også perfekt til en svingom' på byen. Go get em!

Var de ikke søte?


11 kommentarer


Kamilla Haaland
kjempefine! :-)
04.05.2015 , kl 17:39
Anndrea
De er jo så fine! og du kommer til å se smashing ut, as always :) så dem på bikbok sist uke, og måtte bare prøve, men neida, ikke en topp for den barmfagre ;)
04.05.2015 , kl 17:47
Lilli
Veldig søte :)
04.05.2015 , kl 19:50
- Line Eide
Utrolig søte :-) Og så smart opplegg, har ikke fått med meg at det er studentrabatt :-D
05.05.2015 , kl 09:03
Malene
Jo, de var kjempesøte! :D
05.05.2015 , kl 15:30
Hva betalte du for lappen plz svar?
06.05.2015 , kl 12:11
Kristina Bergsvik
Anndrea: Takk skjønna :-* Haha, kan jeg se for meg :-O <3
07.05.2015 , kl 09:20
Linn Therese
Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

God onsdag videre!
13.05.2015 , kl 13:29
Vilde
Hei Kristina:-) Så på instagram at du hadde fått bachelorgrad, gratulerer så mye! Lurte bare på det du skrev om at du ikke hadde trent på en måned. Er det slik at du ikke har hatt mulighet til eks en halvtimes løpetur eller har du bare ikke giddet å prioritere det? Skal selv studere neste år og elsker trening, og tenker jeg vil prioritere dette også :-)
14.05.2015 , kl 16:12
Kristina Bergsvik
Vilde: Tusen takk for det! Så koselig å høre :-D Det klarer du helt sikkert kjempefint! Alle har forskjellige måter å studere på. Min er å lukke meg helt ute fra jobb, trening, venner osv. og bare fokusere helt på skole. Det går vel under skippertak-kategorien, men det funker bra for meg, så da ser jeg ikke noe grunn til å ike gjør det på den måten :-) Lykke til med studier!!
15.05.2015 , kl 13:02
Kristina Bergsvik
Linn Therese: Oi, der traff du jammen spikeren på hodet Linn Therese! Det ER litt demotiverende med blogg når mån får så lite tilbakemeldinger. Jeg mener, jeg kan jo se statistikken, men det er liksom ikke en "like" en gang (slik som på instagram). Man aner liksom ikke om folk likte det eller ikke. Men herligfred, jeg forstår det! Jeg kommenterer jo ikke blogger selv og regner med at mange andre bloggere har det på samme måte. Man må bare sette pris på lesertallene tenker jeg :-)
Og dessuten: GURILAND så gøy det blir å få koselige kommentarer når man først får den. Ble utrolig glad for fine ord fra deg. Det var kjempekoselig å høre!! Gjorde både dagen, uka og bloggmotivasjonen det der :-D Skal prøve å bli flinkere til å oppdatere jeg da!

Tusen millioner takk og en strålende helg til deg!!
15.05.2015 , kl 13:07

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits