XX-XY//FILA

Årh, for en deilig og avslappende helg så langt! Fredagskvelden tilbrakte jeg med Charlotte T, Jeanett og taco, og lørdagskvelden med Charlotte S og taco. Det er mye Charlotte og taco på en helg, men jeg følte jeg hadde godt av både god mat og litt venninnehygge. Dessuten kom Charlotte S til meg nesten direkte fra ferie i Dubai, så da var det ekstra mye å snakke om. Den jenta reiser nemlig nesten mer enn hun er hjemme, så nå var det en islandferie, trondheimstur og dubaiferie siden jeg hadde sett henne.

Alt det fornuftige jeg skulle gjøre har det derimot ikke blitt noe særlig av. Jeg har vært på jobb, men alt jeg skulle gjøre av skolearbeid, blogging, skrive masse mail osv. har blitt utsatt. Typisk meg! Men nå fikk jeg hvertfall blogget litt i dag omsider, og så er planen og vie resten av palmesøndagen til skole og besteforelderebesøk. Motivasjon til skolearbeidet er en hel kurv med påskegodt som jeg fikk fra min kjære før han reiste hjem til Skien. Skal vise dere den i morgen ellerno!

Her er forresten denne helgens antrekk. Det er faktisk ikke kødd når jeg sier jeg har bodd i mine nye comfy, kule godbiter fra XX-XY//Fila denne helgen. Jeg digger sporty klær, 90-talls stil og det komfortable, så disse plaggene fra Fila for Junkyard passet meg ypperlig.

XX-XY//FILA tee HER, XX-XY//FILA tights HER, Calvin Klein bralette HER

Ønsker dere en fin-fin palmesøndag ♥

Sponsede klær


4 kommentarer


Karoline
Høres ut som en koselig helg! Lykke til med skolearbeidet, kjempekule klær :)
29.03.2015 , kl 15:45
- Line Eide
Så comfy :D
29.03.2015 , kl 15:48
Thea Halås
Digge klær ;-)
30.03.2015 , kl 14:54
Lise
Copycat of hair gone wrong
05.04.2015 , kl 11:12

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits