Lite stykke hverdagsluksus: hudpleie med fruktsyre

I går morges etter en supertidlig økt sammen med Trine 07:00, dro jeg direkte til Klinikk Nina på Helsehuset. Jeg har ikke vært hos Nina siden min siste Eximiabehandling, så jeg gledet meg masse til å bli dullet litt med igjen. Men denne gangen var det ikke Eximia jeg var satt opp på klokken 09:00, men en ansiktsbehandling. Da jeg stod å ventet på bussen i bussskuret i ly for snøstormen, så jeg likevel ganske mørkt på hele avtalen. Det gikk plutselig opp for meg at oddsen for at bussen kom på tiden, eller ovehodet i nærheten av tiden, var ganske begrenset i snøkaoset. Til min store lettelse kom likevel bussen etter kort tid, og jeg rakk timen min ganske perfekt etter en liten joggetur gjennom byen på støvler.


Nina og hennes lærling.

Som jeg skrev i et tidligere innlegg (HER). har jeg fått muligheten til å teste produkter fra Bioline som er hudpleiemerket Klinikk Nina selger. Jeg har fått produkter fra fruktsyreserien Primaluce til daglig hjemmebruk, og skal i tillegg få ansiktsbehandlinger der Nina bruker produkter fra samme serien. Målet er å få bukt med, eller redusere, urenheter i panne og ellers i ansiktet. Jeg har overhodet ingen "problemhud", men absolutt ikke plettfri hud heller, så her er det absolutt forbedringspotensiale. Jrg føler meg så utrolig mye bedre når huden min er bra, og jeg kan begrense sminkebruken til et minimum.


Primaluce-produktene jeg bruker hjemme.

Produktene jeg bruker hjemme til min daglige hudpleierutine, er ikke like "sterke" som serumet Nina brukte på huden min under gårsdagens behandling. Det inneholdt 40% fruktsyre og jobber derfor enda dypere i hudlagene for å fjerne urenheter. Jeg kunne kjenne på huden at serumet jobbet, men vondt var det ikke. Massasje og pensling var derimot utrolig behagelig og beroligene, og jeg kjenner jeg allerede gleder meg til neste gang etter påskeferien.

Etter behandlingen i går har jeg fått et lite utbrudd med urenheter  i panna. Dette var noe Nina advarte meg om. Ikke alle opplever denne reaksjonen, men ofte må urenhetene komme "til overflaten" før de kan forsvinne. Derfor regner jeg egentlig bare dette som et positivt tegn på at fruktsyren virker. Nå smører jeg meg med tålmodighet og renser slik jeg har fått beskjed om både morgen og kveld.

Jeg skal selvsagt oppdatere dere på hvordan fruktsyrebehandlingen virker på huden og hvilke resultater det får, når jeg er ferdig med behandlingene. Håper dere er like spente som meg! Jeg er hvertfall kjempespent og har virkelig troa på at dette kan bli en suksess på inje med Eximiakuren.

Nina fører Bioline sine hudpleieserier og har produkter for alle hudtyper.Les mer på Klinikk Ninas hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset behandling


Ingen kommentarerHei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits