Bicepscurl byttet ut med curling

(Haha, bare kødda. Går lite i bicepscurl ass, men i dag var det gøy å gjøre noe helt annerledes. Nemlig Curling!)

Denne dagen startet dårlig. Jeg har slitt med rødhet, tørrhet og derav sviing rundt øynene i det siste. Det var akkurat som om jeg fikk en allergisk reaksjon for en uke siden, og det virker ikke helt som at det har tenkt til å ta slutt. I dag morges var det ekstra rødt og tørt, så i stedet for å dra på yoga ble jeg liggende fire timer ekstra i sengen. Jeg liker ikke egentlig å sove så lenge, men øynene og instillingen til denne tirsdagen var heldigvis litt bedre da jeg omsider stod opp for andre gang.

Og bedre skulle den bli! Jeg var i skikkelig turbomodus etter alt for mye søvn og tok en skikkelig vårrengjøring av leiligheten. Støvsugning, full vask og til og med ut å lufte dynene i solsteiken. Det ble skikkelig bra, og var unnagjort på bare litt over tre timer. Ikke værst! Høydepunktet i dag må likevel være en kjempekoselig tur på Idda Arena med Simen, Camilla og Jonas. Vi spilte curling der jeg og Simen var på lag, mot liksomparet Camilla og Jonas. Vi gruste dem og vant til slutt overlegent 9-0. Satser på mer motstand neste dobbeldate, for dette blir garantert ikke siste gang!


Gira curlingjenter på Idda.


Kjekkasene klare med feiekostene.Haha, full kons!
Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene hvertfall!


Fornøyd kjæreste med to fulltreffere.Man skal jammen ikke undervurdere curling: vanskeligere enn det ser ut til!

Har noen av dere prøvd dere på curling?


Ingen kommentarerHei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits