Gavedryss i helgen

Heisann!
Håper dere har hatt en fin helg. Selv har jeg forsøkt meg på en lese-helg, men jeg hadde nok håpt på å få lest litt mer enn det jeg har gjort. Likevel har jeg fått unna en del andre fornuftige ting, så nå er jeg i rute på sånn omtrent alt utenom skolearbeid. Heldigvis er det bare en uke igjen til påskeferie og forelesningsfri så da ser jeg for meg at jeg får muligheten til å få gjort en hel masse. Simen skal også hjem til Skien i påska så da blir det nok lettere å holde fokus og, haha ;-)

Han har forresten vært verdens søteste og overrasket meg med tidenes mest gjennomtenkte og sjarmerende gave i helgen. En superfin påskegave som jeg kommer til å sette enormt pris på i et par uker fremover. Ettersom den var litt påskete og derfor kanskje kom litt for tidlig, skal jeg ikke avsløre den her på bloggen før til helga. Da skal dere få se hvorfor jeg er så imponert -for dette er det uten tvil lagt både tid og kjærlighet i!

Men Simen har fått en (om jeg får si det selv) kjempefin gave av meg og. Vi har nemlig begge to fått oss nye, matchende klokker fra Daniel Wellington. Denne gangen med reim i fine, vårlige farger. Digger at vi kan bruke samme klokke (bare selvsagt i dame/herremodell med forskjell på størrelsen). I den anledning har jeg rabattkode som gir 15% på DW-klokkene. Bruk DWkristinabe i kassen hvis du, kjæresten eller dere begge er gira på ny, fresh klokke!: Finn din favoritt HER!
15% hos Daniel Wellington: bruk koden DWkristinabe i kassen. Finn din favoritt HER!

Sponsede klokker


Ingen kommentarerHei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits