24 FLEX-serien: Introtilbud

24 Twentyfour har nettopp lansert sin nye treningsserie FLEX, og jeg har vært så heldig å få teste både tights og overdel denne uken. Begge delene kommer i råkult design, med dyrisk print og i tøffe farger. Bare se på bildene! Det som derimot ikke kommer frem på bildene er kvalitet og passform -er plaggene like funksjonelle som de er kule mon tro? Etter å ha brukt dem på både rolig yogatrening og en knallhard crossfit-økt denne uka er mitt svar ja! Uten tvil gode treningsplagg som jeg kunne anbefalt en venninne.


♥ FLEX TIGHTS :
Normal høyde på livet, med bred strikk og uten knytting. Tightsen er i et behagelig, men fast stoff og er ikke gjennomsiktig. Strammer heller ikke nederst på ankelen og var etter min mening i en helt perfekt lengde. Disse er LIMITED EDITION. Du finner dem HER!

♥ FLEX SINGLET :
Utrolig mykt og behagelig materiale av bambus. Tettsittende, men strammer ikke. Du finner den HER!Hvis du ikke allerede har fått det med deg på Instagram så får du 30% på alle treningsnyheter hos twentyfour.no ved å bruke koden FLEX denne helgen. Dette er et introtilbud i anledning den nye serien, så vær rask og husk at etter søndag er det stopp! Det har også kommet mase kult til gutta som er verdt å sjekke ut :-)

Jeg fikk også noen andre fine 24-godsaker i posten sammen med FLEX-serien tidligere denne uka. Blandt annet knæsj rosa pannebånd og buff som kommer til å bli mye brukt på skitur i påska og løpeturer fremover mot våren. Jeg fikk og en løpegenser i nydelig helt nydelig ferskenfarge med lilla detaljer jeg gleder meg til å teste. Er det noe 24 Twentyfour er gode på så er det farger. Digger det!

 
Har noen av dere testet FLEX-serien allerede?

Sponset


5 kommentarer


IDCT
Så mye fresht!
20.03.2015 , kl 13:30
Maren Helgemo - 25kg ned, blir sterk som veggis!
Så fint det var.:D
20.03.2015 , kl 13:33
Madde K.K
Så utrolig mye fint!

Ønsker den en herlig helg!
20.03.2015 , kl 15:47
I
Innlegg med sponsede produkter skal merkes i toppen av innlegget, så skrive det helt til sist som her blir galt.

Se punkt 5.2: http://www.forbrukerombudet.no/asset/5018/1/5018_1.pdf?hc_location=ufi
14.04.2015 , kl 09:32
Kristina Bergsvik
I: Takk :-) Der var mye nyttig!
30.04.2015 , kl 09:47

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits