Fullført Eximiakur: Resultater

Heia dere!

Håper dere har hatt en tipp topp helg alle sammen, min har vært over gjennomsnittet. Tacokosen med go'jenter på fredagen var viktig for meg, selv om det kanskje ikke så helt slik ut da jeg lå å snorket i sofaen til Charlotte. Godt å se jentene igjen var det hvertfall! På lørdag meldte jeg meg inn på crossfit 46 og hadde en morsom team wod der sammen med Trine. Kvelden tilbrakte jeg derimot helt i vater på sofaen, kun akkompagnert av Kinder Maxi -for en ro! Søndagen har ikke vært like rolig. Jeg har tatt litt bilder med Jeanett, vært på basic kurs i olympiske løft og i en veldig hyggelig familiebursdag med juiceing, kake og leker. Godkjent helg ass!


Men tilbake til fredagen: det helgen min startet med var nemlig min siste behandling av Eximiakuren, det vil si behandling nummer 10 av 10. Nina og den mangearmede maskinen hennes har gjort tydlige forandringer med både magen og ryggen min. Jeg synes det er sååå morro og se før- og etterbildene ved siden av hverandre. Forskjellen er enorm, spesielt når jeg forsøker å ta tak i "håndtakene" mine. Det er noe helt annet enn hva det var tidligere, så stramt og fast! I tillegg er det morro at magemusklene har blitt så markert. Det har motivert meg til å blandt annet øve mer på toes-to-bar, haha!

Men jeg har som nevnt ikke bare merket ytre resultater etter Eximiakuren. Jeg har også følt at jeg har fått et noe bedre energinivå enn tidligere. Det har blitt enklere å komme seg opp om morgenen og jeg føler generelt at dagsformen min har blitt forbedret. Jeg har følt meg veldg bra rett og slett! Spesielt på trening har jeg opplevd at jeg yter bedre . Høyere intensitet og jeg har ikke hatt en skikkelig dårlig dag på trening siden jeg begynte på kuren. Som nevnt har jeg også fått forbedret bevegeligheten min. Jeg har merket stor fremgang på yogaen, så behandlingen har uten tvil bidratt til å løse opp i spenninger og muskler.
Eximia-maskinen: tre behandlinger i en maskin.


Jeg har hatt behandling på mage og rygg, men Eximia kan også brukes på mange andre områder.
Superhappy etter siste Eximiabehandling i kuren.


Eximiaresultater etter 10. og siste behandling.

EXIMIAKUR (10 behandlinger): FØR- OG ETTERBILDER

 

UNDERVEISBILDER: bilde etter første, femte og tiende behandling
Kjempeglad for å ha blitt tatt så godt vare på av denne flotte og ikke minst dyktige dama.

Les mer om Eximia på Klinikk Ninas hjemmeside HER eller Eximias hjemmeside HER
Eller kom innom Klinikk Nina på Helehuset i Markensgate 42
Følg Klinikk Nina på Faebook for kampanjer og informasjon HER
Klinikk Nina finnes også på instagram: @klinikknina

Sponset behandling


4 kommentarer


katrine :)
Kunne du tenkt deg å skrive litt om dine spisevaner? Holder du deg unna karbohydrater f.eks eller bare sukker (hvis du gjør det)
09.03.2015 , kl 20:39
Kristina Bergsvik
katrine: Holder meg så godt jeg kan unna sukker og hvetemel også spiser jeg ikke pasta eller brød :-)
11.03.2015 , kl 09:55
Helene
Heei! Jeg er en jente som elsker å trene, men føler ikke jeg får de resultatene jeg vil, når det gjelder trening av magen. Har du noen mageøvelser du kan anbefale? :)
11.03.2015 , kl 19:10
Kristina Bergsvik
Helene: Jeg gjør skjeldent isolerte mageøvelser, men det blir litt situps på yogaen, toes to bar og tyrkiske situps har jeg også noen ganger med i en økt :-) Lykke til :-)
11.03.2015 , kl 22:02

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits