Neglsalongen Kristiansand


Sjarmerende Neglsalongen i Skippergata i Kristiansand

Heisann dere!
I dag er visst den store bursdagdagen, for jeg skal hvertfall feire både to familiemedlimmer og to venninner i dag. Bursdag til fire stykker på en dag altså, fordelt på to dobbeltbursdager. Gavene er pakket inn, kveldens antrekk er valgt ut og nå gjenstår det bare en liten hurtigstell på badet så er jeg klar for både det ene og det andre.

Til og med neglene mine er pyntet og festklare! Jeg var nemlig på et over gjennomsnittet hyggelig besøk hos Neglsalongen i Kristiansand sentrum i går. Der fikk jeg lagt nydelige Bio Sculpture gelenegler hos superflinke Torunn. Torunn holder til i Skippergata i et sjarmerende og elegant lokale ved siden av DUO frisørsalong.

Jeg fikk velge farge og design selv, men Torunn bidro med tips slik at jeg fikk dem slik jeg ønsket. Hun forlenget ikke neglene mine, men brukte kun min egen naturnegl. Lange negler er ikke så praktisk med tanke på treningen, men jeg synes hun fikk til et kjempefint resultat med det jeg hadde spart opp. Utrolig fornøyd med andre ord, med både negler og selve besøket. Makan til skjønn dame! Vi skravlet i ett sett fra jeg kom til jeg gikk og tiden bare fløy avgårde.

Torunn har 2. plass i NM i å legge Bio Sculpture gelenegler. Dyktig dame!♥ BIO SCULPTURE GEL ♥

Bio Sculpture gelenegler er en permanent fargegele som legges med pensel og herdes med UV-lys. Neglene holder i uke etter uke uten å flasse eller løsne og fjernes enkelt uten filing. Geleen Torun la på neglene mine skader heller ikke naturneglen, men gir derimot en sterk og fleksibel negl. Den inneholder nemlig ikke acryl eller andre skadelige kjemikalier.
Sukkersøtt resultat!

Jeg fikk også med meg noen produkter for å ta vare på geleneglene mine best mulig. Neglbåndskrem, overlakk-fjerner og top-coat. Geleneglene krever ikke mye arbeid, men litt vedlikehold og gode hjemmerutiner kan være smart for å utsette salongbesøkene i opptil flere uker. Her er noen tips for vedlikehold av Bio Sculpture gelenegler:

♥ TIPS ♥

- Hver tredje dag bør du legge et lag topcoat
- En gang i uken bør du fjerne topcoaten
- Vask neglene godt med neglbørste når du har tatt av topcoaten
- Avslutt med nytt lag topcoat
Neglsalongen finner du på Facebook HER

Sponset behandling


7 kommentarer


Karoline
Så utrolig fine negler, og søtt lokale! Ha en fin dag :)
21.02.2015 , kl 17:12
Madde K.K
Så utrolig fint resultat. Fine negler :)

Ønsker deg en fin lørdagskveld :)
21.02.2015 , kl 18:36
juicyhousewife
Kjempe fine negler :-)
21.02.2015 , kl 19:45
trude
guuu, kor fine de var! <3<3<3 slike negler ønsker eg også meg, har tatt akryll negler 1 gang i mitt liv.. aldri igjen, det ødela neglene mine helt, nå tørr eg aldri ta noe unaturlig på de mer :(
21.02.2015 , kl 23:40
Line
Så fine de ble! Har veldig lyst å ta selv, hva er prisen? :)
06.03.2015 , kl 11:11
Line
??? hvor mye koste deet
17.03.2015 , kl 11:41
Kristina Bergsvik
Line: Vet ikke :-) ring eller send melding her: https://www.facebook.com/pages/NEGLESALONGEN/191285854285076?sk=info&tab=overview
18.03.2015 , kl 22:26

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits