Tester: Biolines fruktsyreserie

God kveld dere!
Tenkte jeg skulle fortelle litt om hudpleieserien fra Bioline jeg nylig har startet å teste. Serien heter Primaluce Exforadience og er en kosmetisk linje som er anbefalt for alle aldere og hudtyper. Nina på Klinikk Nina fører Bioline, og hun har fortalt meg utrolig mye positivt om denne serien med fruktsyreprodukter. Jeg ble derfor kjempeglad da jeg fikk tilbud fra Bioline om å teste produktene deres. Nå er jeg veldig spent på hvordan huden min blir etter å ha brukt produktene en stund. Dere skal selvsagt få full rapport!

Produktene jeg tester passer blandt annet til uren hud med tendens til acne. Jeg har aldri hatt veldig store problemer med acne og urenheter, men jeg har en litt fet T-sone og derfor også litt uren hud her. I tillegg har jeg en og annen kvise i blandt, hvis jeg for eksempel har skeiet ut i smågodtdisken eller vært en tur på byen. Jeg håper at Primaluce-serien kan bidra med å minske disse (i-lands-) problemene og gi en generelt sunnere og friskere hud.


Jeg tester disse produktene fra Primaluce-serien:

  • CLEANSING GEL: Mild rensegele som renser huden i dybden og fjerner alle make- up rester. Har en lett eksfolierende effekt (fjerner gamle hudceller) og etterlater huden mykere med mer glød.

  • LOTION: Lett eksfolierende ansiktsvann som normaliserer og rebalanserer huden.

  • CREAM HYDRATING RENOVATING: Krem med en fornyende og fuktighetsgivende effekt som optimaliserer cellefornyelsen. Den skal redusere de første tegn til aldring og gi huden en jevnere overflate.

  • MASK: Maske som stimulerer cellefornyelsen og virker merkbart klargjørende på huden. Tilfører også fuktighet og gjør huden myk og smidig.

Samt øyesminkefjerner fra Daily Ritual serien:

  • GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER: Mild øyesminkefjerner som fjerner alle spor av øyesminke, også vannfast. Mykgjør også vippene og gir friskhet og vitalitet rundt øyepartiet.
Oppfølgingsinnlegg kommer når jeg har testet serien en stund!

Sponsede produkter


3 kommentarer


Silje S. Lopez
høres ut som noen gode produkter :D
23.02.2015 , kl 23:18
Theresa lasgo
Bioline er de beste produktene. Bare pass på å ikke bruk produkter som inneholder fruktsyrer da dette kan gi brune pigmentflekker i kontakt med sol. Det fikk jeg oppleve. Ellers elsker jeg bioline <3
24.02.2015 , kl 18:26
Kristina Bergsvik
Theresa lasgo: Takk for tips, men jeg er nøye med å holde ansiktet unna solen :-) Skal ikke bruke denne serien i sommer ;-)
25.02.2015 , kl 20:46

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits