Bildedryss: Nyttårstur til Hemsedal

Årh! Sen oppdatering, men denne dagen har vært mildt sagt hektisk! Snakker om å bli kastet inn i hverdagen igjen. Tirsdagen startet med tre timer forbikjøringskurs, etterfulgt av tre timer forelesning på skolen. På skolen fikk jeg innblikk i et av fagene jeg skal ha dette semesteret og det ser ut til at det stort sett handler om å blogge. KJEMPEFORDEL -tenkte jeg, og så for meg at dette skulle bli lekestue. Men det kan se ut som at blogging er noe vanskeligere i teorien (og på wordpress), enn i praksis. Jeg tror kanskje ikke det er "lag en rosablogg" som blir oppgave i dette faget -desverre. Etter skolen dro jeg på speedjulegavebytting i byen, og så etter en liten matbit startet vakten min på jobb. Men det stopper ikke der. Denne tirsdagen ble nemlig også avsluttet bak rattet da jeg fikk lurt pappa med meg på litt øvekjøring etter jobb. jeg er langt i fra noe naturtalent bak rattet, så da må det øves!

Tenkte forressten jeg måtte dele litt bilder fra Hemsedalturen med dere. Man måtte nesten ha vært der for å oppleve stemninga, men bildene kan gi et visst innblikk i hvor morro det var. 36 mennesker på en hytte kan høres litt skremmende ut, men fy så bra det gikk! Kjempegodt samarbeid, god stemning og noen skikkelig flinke kokker som mekket kalkun til alle 36 i kun to ovner på nyttårsaften. Wow! Jeg hadde det som plommen i egget under hele oppholdet, men noe av det gøyeste var kanskje når vi akte i alpinbakken etter mørkets frembrudd. Vi leide et eget trekk, med egen bakke og fikk låne hver vår snowracer og hjelm med lykt -dødsgøy og dødsskummelt på en gang. Anbefales!


God natt ♥


6 kommentarer


Madde K.K
Hørtes og så ut som en herlig nyttårstur!

Ha en fin dag videre :)
07.01.2015 , kl 12:40
Beate Martinsen
Hallo! Jeg så på bloggen din her at du har reist i Paris. Kunne du tenke deg å dele dine Paris-erfaringer med VisitParis.no gjennom et lite intervju? Send meg en epost! Mvh Beate.
07.01.2015 , kl 18:56
Ingebjørg
Hvor er den grå kjolen på det nest nederste bildet fra ?
07.01.2015 , kl 19:31
Kristina Bergsvik
Ingebjørg: Bik Bok :-)
07.01.2015 , kl 23:05
inger Lill
Bildet av deg og Simen = priceless! Dere to altså (Y)
08.01.2015 , kl 13:39
Charlotte
Så fin blogg du har:) hadde settet pris på om du ville tittet innom min også :) gjerne legg igjen ett spor etter deg, det hadde gjort meg glad;) www.pourfemme.blogg.no

Klem!
13.01.2015 , kl 15:31

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits