My hair care productsNaturbørste
Jeg er helt frelst av naturbørsten jeg kjøpte på H&M for en liten stund siden. Et fantastsik produkt til under hundrelappen som det absolutt er verdt å prøve. De tette taggene på børsten gjør håret stort og fluffy. For ekstra effekt sprayer jeg først håret med en tørrsjampo som gir volum -magisk kombinasjon! Har jeg derimot veldig flokete eller vått hår bruker jeg vanlig børste.

Tørrsjampo med volum
To fluer i en smekk dette. Gir både volum og lette lokker, spesielt i kombinasjon med naturbørsten. Redder dessuten frisyren på en bad hair day.

Aussie dual anti-frizz
Denne bruker jeg etter jeg har vasket håret for å unngå krusete hår og gi litt hold. Fuktighetsgivende balsam som påføres i vått eller tørt hår. Denne skal ikke skylles ut, men ingen fare, den gjør ikke håret tungt.Hårstrikk
Disse har ingen metallbit som skader håret, og de er dessuten gode og tykke som gjør dem lett å "få løs" når håret skal slås ut.

Anti frizz olje
Denne bruker jeg på samme måte som anti-frizz balsamen over, men jeg foretrekker denne hvis håret er tørt.

Hårspray
Jeg bruker ikke ofte hårspray, men dersom jeg har laget store flotte krøller til en kveld på byen unner jeg gjerne sveisen en skikkelig spray. Krøllene skal jo helst vare gjennom mange timer på dansegulvet.

New in
Denne hårpleieserien fra Pantene har jeg bare brukt i et par uker foreløpig. Den skal reparere og beskytte skadet hår, og jeg føler faktiskallerede håret mitt har blitt sterkere og mer glansfullt. Jeg liker spesielt godt oljen som jeg påfører en god pump av i våte tupper etter hårvask. Etterpå grer jeg håret for å fordele oljen bedre.

Hva er deres favoritthårprodukt?


2 kommentarer


Ingvild
Ååå kunne trengt en sånn anti-fizz..! haha
13.11.2014 , kl 08:43
Elise
Hei! Jeg kjøpte balsamen fra Pantene her om dagen, og den lukter så godt, så jeg lurer på om oljen lukter det samme? :)
08.01.2015 , kl 02:04

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits