New in: Fall beauty

Er det et sted jeg er et skikkelig vanedyr så er det i beautybagen. Jeg pleier skjeldent å prøve ut og eksprimentere med nye produkter, men holder meg gjerne til de jeg kjenner til fra før. Skikkelig kjip på det punktet altså, men nå har jeg mannet meg opp og gjort noen nye, freshe anskaffelser til beautysortimentet mitt. Sminkepungen min holder snart på å sprenge så nå vurderer jeg om jeg må få meg en sminkesekk i stedet. Her er mine nye beautyprodukter:

Skin Perfection: Acvanced Correcting Serum:
Noen dråper av serumet påføres i ansiktet før dagkrem om morgene. Denne skal glatte ut huden, redusere porer og jevne ut hudtone og gi glød.

Skin Perfection: Awakening Eye Cream
Påføres fra innerste til ytterste øyekrok med myke sirkelbevegelser. Øyekremen har en farge som passer for alle og hjelper å dekke mørke ringer og poser under øynene. Den tilfører fuktighet og gir et mer våkent utseende. Jeg er allerede hekta på denne.

Loreal: False Lash Wings Intenza
En videreutvikling av False Lash Wings-maskaraen. Denne gir en enda større illusjon av falske vipper. Børsten fanger opp hver vipp og fibere i maskaraen skal gjøre dem lange og silkemyke. Jeg har mange kunder som kjøper denne på Lindex så jeg måtte nesten prøve den ut selv.

Loreal: Glam Shine Balmy Gloss
Årh, jeg elsker mellomtingen mellom leppepomade, leppestift og gloss. Denne gir en naturlig farge og litt gloss samtidig som den gir leppene fuktighet. perfekt til hverdags og til party for en natural look.

Maybelline: Master GRAPHIC
En tusj-lignende våtliner som kan lage tynn eller tykk eyelinerstrek med skarpe kanter. Ekstra sort farge som gir dramatisk look. Denne har jeg ikke tenstet enda, men jeg er allerede fan av eyelinere med felt-tupp.

Naturbørste:
Helt siden jeg fikk prøve venninnen min sin naturbørste tiflig i høst har jeg tenkt at jeg må skaffe meg min egen. Jeg fikk så utrolig mykt hår og børsten gav også masse volum ved å gjøre håret tykkere og mer fluffy. Her om dagen kom jeg over naturbørste til under 100-lappen på H&M så da måtte jeg bare slå til. Min nye bestevenn dette da!Makeup Mekka: Sminkekoster
Er det en ting jeg trengte så var det å oppdatere sminkekostene mine. De gamle var ikke bare gamle, men også veldig dårlige. Jeg bestillte meg derfor et knippe nye kvalitetsbørster fra MakeupMekka. no. Skikkelig myke og gode børster som gjør sminken mye lettere å påføre.

Bruker dere noen av disse produktene?♥


Én kommentar


Makeup By Jenny
Mye fint her :) MakeupMekka kostene er så bra!
28.10.2014 , kl 15:43

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits