Weekend wanties

God kveld, og ikke minst helg, dere♥
Denne fredag ettermiddag har jeg jobbet frem til klokken 7. Kjipt tenker dere kanskje, men gud som jeg setter pris på fredagskvelden etter noen timer på jobb! Jeg har tilbringt den på sofaen foran TVen og PCen, men ellers alene faktisk. Noen ganger er det litt behagelig å være helt alene også synes jeg. Man kan velge fritt hvilket program man vil se og får med seg alle vitsene på Nytt på Nytt. Attpåtil har jeg spist favorittmaten min i kveld. Da tenkte dere kanskje taco, men det er faktisk en ting som er bedre enn taco, og det er restetaco. Sinnsykt digg å ha leftovers i kjøleskapet og slippe å dra frem stekepanner og skjærebrett. Etter å ha tredd på meg en kosebukse og fjernet sminken kunne jeg bare dra plastfolien av torsdagstacoen og slenge meg på sofaen. Gave!

I tillegg til å ha fortært to tacolefser, sett gullrekka, litt idol og fantastiske Sophie Elise på senkveld har jeg skjemshoppet litt i kveld. Jeg har ikke brukt en krone, ettersom jeg ikke har så mange av dem igjen denne måneden. Men jeg har kikket og allerede lagt store planer for neste månedes lønning. Her er noen av mine weekend wanties:Beauty bag fra Day Birger et Mikkelsen, nude heels fra Miss Selfridge, River Island hatt, Undertøy fra Calvin Klein, perleøredobber fra JFR, crop top fra Estadeur og Jax veske fra Marc By Marc Jacobs

Happy weekend y'all♥

Ad.links


5 kommentarer


Marthe solberg schanche
Så mye fint!
25.10.2014 , kl 00:19
walking disaster
Høres utrolig herlig ut, å være alene, med tven. Og tacoen også for den del :) ha en fin helg <3
25.10.2014 , kl 01:15
Madelene Lisella
En liknende hatt og undertøy sette er høyt oppe på min ønskeliste også! Utrolig tøft :)
25.10.2014 , kl 07:03
Tuva
Mulig dette er et veldig upassende spm, men har du tips til å hvordan jeg ikke skal miste brystene mine men fortsatt kan trene/jogge mye?
25.10.2014 , kl 17:21
Kristina Bergsvik
Tuva: Jeg føler jeg får større bryster når jeg trener styrke, men jeg har ingen tro på punktforbrenning og derfor også liten tro på at det er mulig å redusere fett på alle andre steder enn puppene. Hvis jeg var deg så ville jeg trent/løpt så mye jeg ønsket uten å bekymre deg for å få mindre pupper :-)
25.10.2014 , kl 23:55

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits