Nyttår booket

Er det noe jeg ikke er særlig flink på så er det å planlegge fremtiden. Spesielt dårlig er jeg til å planlegge langt frem i tid, men til og med det å planlegge dagen kan jeg være dårlig på. Jeg planlegger alltid de tingene jeg MÅ gjøre, altså plikter som skole, jobb, trening og blogg. Men hvis jeg og Simen skal være sammen på ettermiddagen har jeg ingen anelse om hva vi skal finne på eller om vi skal spise noe mat sammen når han spør meg tidligere på dagen. Jeg vet: hva er vel mer irriterende enn folk som ikke kan ta en avgjørelse!? Men jeg er heldigvis ikke den værste jeg kjenner. Bare den værste i forholdet vårt, tihi.

Fordi jeg ikke er den store planleggeren selv synes jeg der er deilig når andre tar initativ til å planlegge noe jeg kan hive meg med på. Og det er akkurat det jeg har gjort den kommende nyttårsfeiringen. Jeg elsker å ha noe å se frem til og de siste to månedene av 2014 skal jeg glede meg til nyttårstur med 36 andre venner og bekjente til Hemsedal. En griselekker gigahytte er leid. Med badstu, sengeplasser til alle mann og beliggenhet rett ved skitrekk. Dette kan ikke slå feil, bare se på bildene!Årh! Jeg gleder meg, men først eksamener ;-)
Har dere noe dere ser frem til?


4 kommentarer


Lene Litsheim
Åå, det så flott ut! Akkurat nå ser jeg frem til å hjem til kjære Kristiansand om en uke, deretter er det å bli ferdig med eksamner og igjen reise hjem til jul :)
15.10.2014 , kl 09:01
Kristina Bergsvik
Lene Litsheim: årh, masse lykke til med eksamner!! :-)
15.10.2014 , kl 09:17
Ingvild
Ser amazing ut!
15.10.2014 , kl 10:49
Helly
Åå, så fin den var! Kan tenke meg at det blir utrolig hyggelig der med godt selskap ^^

Jeg ser frem til flere ting for tiden. Hver uke ser jeg frem til kunstløpstrening for eksempel, bestevenninnen min kommer neste mandag, og 14.mai skal jeg på 5SOS konsert :D
15.10.2014 , kl 12:25

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits