En formiddag i København

Årh, for en fantastisk dag dette har vært! I dag har jeg vært i København i omtrent tre timer på formiddagen. Jeg tok flyet fra Kjevik klokken halv 10 og ankom Kastrup en snau time etter. Ettersom jeg ikke visste helt hva jeg gikk til var det en kjempelettelse og se et kjent fjes da jeg møtte opp ved Starbucks som avtalt. Sammen med Maria fra teamet som inviterte meg til å komme til danmark på en litt annerledes Fotoshoot, stod også kjempesøte June og ventet på meg. Ikke lenge etter kom også en tredje svensk blogger så da var vi heldigvis flere i samme båt.

En halv time fra flyplassen litt utenfor København ventet resten av teamet på oss i et studio. Her gjorde vi en fotoshoot for et kjempespennende prosjekt som jeg ikke kan avsløre for mye av enda. Jeg var først ut fordi mitt fly hjem allerede gikk klokken 3. Jeg ble derfor sminket og stelt av en kjempeflink stylist med en gang vi ankom lokalet. Deretter gjorde jeg en skikkelig morsom fotoshoot litt utenom det vanlige -gud så gøy det var!

Når jeg var ferdig rakk jeg så vidt å si hade og takke for meg før jeg ble sendt til flyplassen i en taxi. Taxisjåføren var kjempepratsom, men det tok ikke lang tid før vi før vi begge skjønte at vi måtte føre samtalen på engelsk. Turen tilbake gikk på skinner, men jeg rakk desverre ingen shopping på flyplassen. Det jeg derimot rakk var crossfit-timen på treningssenteret klokken 5 og da den var ferdig var det helt fantastisk å komme hjem til taco for 3 dag på rad.

Nå ser jeg og Simen på film og skal snart ta kvelden. Men først en liten blogupdate fra denne innholdsrike dagen og selvsagt noen få behind-the-scenes bilder til dere. Det kommer noen flere etter hvert når jeg kan avsløre litt mer.


Bildene er tatt av June

En liten oppdatering fra dagen min! Håper dere har hatt en bra lillelørdag!


Ingen kommentarerHei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits