Hotel Weekend

God morgen dere! Nå kom jeg nettopp fra hotellfrokost og er mildt sagt stappmett her jeg ligger i hotellsengen og blogger mitt siste innlegg fra Oslo denne helgen. Jeg har hatt den beste helgen på lege selv om jeg fortsatt sliter litt med gangen etter Nordmarkstraver'n i går. Jeg har fått gjort så mye her i Oslo, men likevel skulle jeg ønske jeg hadde hatt mer tid. Det er flere fine mennesker jeg gjerne skulle truffet før jeg dro hjem, og det hadde gjort seg med litt shopping også.

Jeg ankom Scandic Vulkan på kveldstid på fredag og fikk et griselekkert rom med 90 graders utsikt over Grunerløkka. For å samle mest mulig krefter til løpet på lørdag tilbrakte jeg fredagskvelden i den deilige hotellsenga mens nytt på nytt rullet over skjermen. Hadde jeg hatt taco hadde fredagskvelden i teorien vært komplett, men i så vakre omgivelser tenkte jeg ikke en gang på taco. Det ble en tidlig kveld.

På lørdag var selve løpet som ble en skikkelig opptur, og på kveldstid fikk jeg endelig treffe Maren igjen. Har savnet min studievenninne kjempemye siden hun flyttet fra K-town. Nå var det alt for lenge siden vi hadde sett hverandre så det var deilig å få sladret litt sammen og ikke minst oppdatert hverandre. Vi pratet i timesvis over quesedillas på Egon i Karl Johan. En skikkelig koselig kveld!

Jeg har med andre ord kost meg en hel haug i Oslo denne helgen og jeg må inrømme at jeg liker denne byen ganske godt selv om jeg aldri kunne flyttet hit. Et pluss er det selvsagt at jeg har bodd kjempefint her på Scandic Vulkan kun en liten busstur fra sentrum. Nå venter en aldri så liten kaffedate med fineste Lise før jeg vender snuten hjemover til Kristiansand. Ønsker dere en fin søndag alle sammen♥


Fantastisk utsikt fra hotellrommet.
Har hatt et kjempefint opphold på Scandic Vulkan

Sponset opphold


8 kommentarer


Kamilla Haaland
så herlig :)
07.09.2014 , kl 13:29
Mari
Hei :-)

Har et lite spørsål når det gjelder søtningsmiddel osv. Du bruker vel sukrin istedet for sukker hele tiden? Vet du om andre søtnningsmidler enn sukrin da dette ganske dyrt!? Er f.eks natreen strø like "sunt"/ikke usunt? :-) Håper du svarer!

Digger bloggen din, stå på!!
07.09.2014 , kl 15:12
Karoline
Så herlig!!
07.09.2014 , kl 16:32
mkde
Å du er så heldig som får være der altså :) kan jeg bare spørre, hvor lenge har du blogget? :)
07.09.2014 , kl 16:53
Kristina Bergsvik
mkde: 5 år tror jeg :-)
07.09.2014 , kl 18:20
Kristina Bergsvik
Mari: Vet ikke :-) Jg bruker aldri sukker og skjeldent sukrin, men trenger jeg søtning er det sukrin jeg velger :-)
07.09.2014 , kl 18:21
Maren
Skal du ikke merke innlegget med "reklame/sponset" e.l? Ellers blir du meldt til Forbrukerombudet.
08.09.2014 , kl 10:21
Kristina Bergsvik
Maren: Joda :-) Godt du passer på når jeg har glemt det!
08.09.2014 , kl 15:05

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits