New ombre

Heihei!
Jeg må fortelle dere om hårfargingen i går før jeg legger meg. Som sagt så syntes jeg håret mitt ble litt for lyst da jeg var hos frisøren i sommer. Egentlig så likte jeg fargen knallgodt, men det er noe med at når man er naturlig mørk så kler man gjerne også best mørkere hårfarger Jeg irriterte meg over at litt for lyse håret ikke stemte helt overens med hudtonen min og fargene ellers i ansiktet. Jeg aner ikke om andre ville lagt merke til det eller sagt seg enig, men jeg bestemte meg uansett for å farge det til noe nærmere min naturlige hårfarge. Likevel har jeg blitt veldig glad i ombre-looken så jeg bestemte meg for å beholde de lyse tuppene.

Ettersom dette er en tid med mange utgifter i forhold til nytt skolesemester ble det ingen frisør på meg. "Krisekontoen" min som jeg bruker av ved krisetilfeller, reiser ol. er blitt halvert den siste måneden så da ble jeg overlykkelig når Marthe sa at hun kunne farge meg. Marthe har frisør-søster og har farget venninner og familiemedlemmer mange ganger så jeg var langt i fra nervøs for å legge lokkene mine i hennes hender. Dessuten så er jeg jo i bunn og grunn ikke så fryktelig nøye på det for å være ærlig -det kan jo alltids farges over!

Spenningen var likevel til stede etter at Marthe var ferdig med en grundig farging av øverste delen av håret. Hun "dro" også ut fargen mot tuppene litt før jeg skulle skylle slik at det skulle bli en "myk" overgang fra det mørke til det lyse. Og det lyktes hun med! Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd tror jeg. Kjempebra farging av Marthe og ikke minst godt fargevalg av meg om jeg får si det selv. Akkurat slik jeg hadde håpet på. Den øverste fargen jeg har nå er så nærme man kan komme min naturlige hårfarge tror jeg, og overgangen er kjempefin. Det var kanskje den jeg fryktet mest for.


Her ser dere før- og etterbilder. På begge bildene kommer lyset inn fra høyre så begge fargene ser litt "skeive" ut, men i virkeligheten både er og var overgangen jevn symmetrisk. Jeg syntes likevel disse bildene illustrerte godt hvor mye mørkere det ble i forhold til hva det var. Det er nemlig INGEN som har lagt merke til forandringen enda. Ikke kjæreste, venner eller familie, men her er altså bildebevis.

Og slik ble resultatet med litt krøller i håret. Bildene er tatt i dag.

Likte dere min nye hårfarge?


8 kommentarer


Line Cecilie
Super font!
29.08.2014 , kl 00:13
Style By Keinapel
Utrolig pent!
29.08.2014 , kl 00:44
SupportPrettyLittleLiars - Blogg om Pretty Little Liars og skuespillerne
Det var veldig fint! (:
29.08.2014 , kl 07:26
Christina i London!
Åh, det var superfint!! Så flink venninnen din er, overgangen ble jo helt perfekt- som om at en frisør skulle gjort det :D
29.08.2014 , kl 12:14
Carina
Utrolig fint!! :) Hadde lyse tupper før, men forrige gang jeg var hos frisøren farget hun over de uten å spørre om jeg ville ha lyse tupper eller ikke.. frustrerende :)
29.08.2014 , kl 13:21
Fineliving
Det var skikkelig fint!
29.08.2014 , kl 16:53
Kathrine Louise
Det ble kjempefint! Husker du hva den brune hårfargen du brukte het? Den så veldig fin og naturlig ut! :)
29.08.2014 , kl 22:24
Kristina Bergsvik
Kathrine Louise: Takk <3 Light brown 6.0 tror jeg :-) Loreal
29.08.2014 , kl 22:56

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits