Ferie-bildedryss

Hei igjen!
Da var Kroatia-ferien med kjæresten min over. Vi har hatt en kjempefin uke i Vodice på tross av at vi bare fikk to og en halv soldager. Temperaturen har det likevel ikke vært noe å si på så vi har nytt dager på stranden under skyet himmel og fått slappet skikkelig av før skolen begynner igjen. Her kommer et aldri så lite bildedryss fra de første dagene på ferie. Jeg har faktisk vært ganske flink til å ta bilder underveis så jeg har enda et bildedryss på lager pluss noen antrekkbilder som jeg legger ut etterhvert.

De fleste bilder er med solbriller fordi jeg fikk en skikkelig blåveis noen dager etter sykkel-krasjet. I dag har nesten blåveisen forsvunnet helt og i l løpe av ferien har sårene biltt kjempefine. Saltvann og litt frisk luft har gjort underverker! Takk for alle kommentarer på forriege innlegg, dere er gode!

Fortsettelse kommer!


4 kommentarer


Sandra
Fine antrekk,fine bilder :) Ser frem til flere antrekksbilder!
04.08.2014 , kl 23:21
Kristina Bergsvik
Sandra: Takk <3
05.08.2014 , kl 14:32
Martine
Hvilken str bruker kjæresten din i de fine ralph lauren skjortene? Vil gjerne kjøpe samme til min kjæreste:) Håper på svar:)
09.08.2014 , kl 11:10
Kristina Bergsvik
Martine: Tror det er L Regular fit :-)
10.08.2014 , kl 13:37

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits