KRSby: Slik styler du "helseskoene"

God kveld!
I går hadde jeg en skikkelig bra dag. Jeg og Camilla ville benytte sommerdagen til å være ute i sola og få oss litt farge. Vi var faktisk "på tur" i 8 timer til sammen med hundene hennes. Ikke på den måten at vi gikk i 8 timer i strekk, men vi tilbrakte altså omtrent hele dagen i friluftsområdet Jegersberg. Vi startet turen vår med å slå leir ved Jegersbergvannet, før vi senere gikk opp til Den Omvendte Båt. Det var skikkelig digg temperatur både på land og i vann og både vi og hundene fikk badet masse. Jeg og Camilla frisket til og med opp i stupeferdighetene!

Men det var ikke bare friluftsliv på tapetet i går. Jeg hadde nemlig også besøk av journalist Lena fra KRSby tidlig på dagen. Saken hun har skrevet ligger nå ute på KRSby.no og dere kan lese det og se flere bilder HER. Jeg har bidratt med tips til hvordan man kan style helsesko-moten som er så populær i sommer. Det var kjempehyggelig med besøk av Lena, også er det jo litt stas å bli tatt bilde av uten å ha tvunget fotografen, hehe..


Alle foto: KRSby/Lena Rustan Fidjestad

Les hele saken HER!!!


6 kommentarer


Benedikte Dahle
Så utrolig stiligt! :D
24.07.2014 , kl 01:30
minlangehistorie
så kult :) mye man kan gjøre av små ting :)
24.07.2014 , kl 02:02
Johanne
Hvor er den stripete kjolen fra? kjempefint!
25.07.2014 , kl 15:24
Mathilde Johnsen
Hvor har du kjøpt skoene?:-D
26.07.2014 , kl 15:42
Kristina Bergsvik
Mathilde Johnsen: Ellos og Miinto :-)
27.07.2014 , kl 00:11
Kristina Bergsvik
Johanne: Sheinside :-)
27.07.2014 , kl 00:11

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits