Xlash etter vippeextensions

Vippeextensionene jeg tok før sommeren var jeg utrolig fornøyd med. De holdt seg kjempegodt i en hel måned og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri har følt meg så fin, haha. Men de hadde sin pris... Mine egne vipper var i utgangspunktet både lange og fyldige etter flittig bruk av Xlash, og jeg hadde blitt komfortbel med å gå uten maskara til hverdags. Når ejg hadde vippeextensions sluttet jeg med Xlash og dette sammen med slitasjen fra de påsatte vippene har reultert i at vippene mine er tilbake til slik de var før jeg begynte å bruke vippeserumet for første gang.

Men nå skal de korte, pjuskete vippene bli fine, lange og fyldige igjen. Jeg har fått nytt påfyll med Xlash og er allerede godt i gang med å behandle vippene. Jeg smører Xlash på vippene hver kveld samt de gangene jeg går uten maskara. Jeg har faktisk allerede begynt å se litt forskjell. Dersom jeg tar vippeextensions igjen kommer jeg til å bruke Xlash samtidig for å ta best mulig vare på og styrke mine naturlige vipper.


Før og etterbilder fra før og etter jeg begynte å bruke Xlash.

Nå får dere 100 kr i rabatt på Xlash ved å bruke rabattkoden "BERGSVIK" eller bruke denne linken HER. Jeg har fått enormt mange positive tilbakemeldinger av blogglesere som har begynt å bruke Xlash etter tips fra meg her på bloggen. Frisk opp i slitne vipper du også! (Rabattkoden gjelder bare ut Juli)

Sponset


5 kommentarer


Oda B
Mine egne vipper så ikke ut etter jeg hadde hatt vippe-extension! Di var korte, stubbete, og det nyttet ikke å bruke maskara. Jeg begynte med vippeserum akutt etterpå og det tok ikke mange uker før vippene mine var tilbake. Faktisk enda lengre og finere enn før extensions. Det er virkelig et fantastisk produkt som FUNKER! Til dere som vurderer å kjøpe det.

Fortvil ikke Kristina, vippene dine blir nok snart like fine igjen :)
09.07.2014 , kl 00:18
Kristina Bergsvik
Oda B: Takk Oda :-D
09.07.2014 , kl 11:39
Kristina av Tunsberg
Godt tips!!!

Har du samtidig noen tips for farging av bryn? Hvilket merke bruker du?
12.07.2014 , kl 23:43
Kristina Bergsvik
Kristina av Tunsberg: De som jeg selger på Lindex. Varierer, liker både depend og det andre merket som jeg ikke husker navnet på :-)
15.07.2014 , kl 00:36
Thea
Hei

Du skriver at den varer ut juli, men når jeg klikker på linken så kommer det opp at koden er utgått?
31.07.2014 , kl 08:47

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits