Etterlengtet sommerferie

Hei igjen dere!

Jeg har vært veldig dårlig på bloggfronten i det siste, men jeg har en god nyhet: det er bedre tider i vente! Endelig har jeg sommerferie fra skolen. Alle eksamner og bacheloroppgave er i boks og nå har jeg (mest sannsynelig) en bachelorgrad i nordisk språk og litteratur. Jeg fortjener virkelig ferie nå om jeg får si det selv, den siste måneden har jeg jobbet rumpa av meg og jeg kunne faktisk ikke vært gladere for å endelig være ferdig. DEN FØLELSEN faktisk :-D Nå gleder jeg meg masse til å trene, blogge, jobbe og nyte årstiden.

Om sommeren er det dessuten så gøy å kle seg. Jeg gleder meg til å bare kunne slenge på meg en sommerkjole før jeg går ut døra. Egentlig ikke en typisk kjole og skjørt-jente, men i eksamenstiden har det blitt en del online shopping der blandt annet disse plaggene har blitt klikket hjem. Sommermoten i år er veldig feminin med duse farger, romantiske blonder og blomsterprint. Jeg er faktisk fan! Her er litt romantisk sommermoteinspirasjon fra Zalando:

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER

Annonse


3 kommentarer


Hanne Storsve
Jeg har lest bloggen din i flere år og vil bare si at jeg liker den kjempegodt:D En ting jeg har lurt på lenge er hva du skal/kan bruke bachleoren din til? Hvilke jobbmuligheter har du? :)
27.05.2014 , kl 22:20
theresekristina
Herlige plagg :)
27.05.2014 , kl 23:22
Kristina Bergsvik
Hanne Storsve: Tusen takk for det -så koselig å høre! Det vet jeg ikke helt. Lærer i hvertfall, men skal ha karriereveiledningstime i neste uke for å finne litt mer ut hva jeg skal gjøre videre :-)
28.05.2014 , kl 23:12

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits