Vippefin hos Katarzyna på Icône salong

Hei hei ♥
Nå er jeg ferdig med både bacheloroppgaver og en av to eksamner. Ex. fac er i boks så har jeg bare ex.phil igjen og da har jeg hurramegtutt en bachelor i nordisk språk og litteratur. For en følelse! Hva jeg studerer til neste år gjenstår å se..

De siste to dagene etter forrige eksamen har vært helt fantastiske. I går startet jeg dagen med en liten fornying hos knallsøte og dyktige Katarzyna som har salong på Helsehuset her i Kristiansand. Jeg har endelig hevet meg på vippeextensions-trenden og er helt utrolig fornøyd med resultatet. Etter behandlingen tok jeg fly til Oslo hvor jeg fikk et par timer shopping for meg selv før jeg gikk på møte hos Helly Hansen. Der møtte jeg en gjeng fine bloggjenter og vi fikk en innføring i et kjempespennende prosjekt vi skal være med på. Gleder meg en hel haug, men skal skrive mer om dette senere.

I dag har jeg og kjæresten min også drevet med et lite prosjekt som dere også kanskje fikk høre mer om siden. Ellers har vi fått trent litt, laget god middag og tatt igjen noen eepisoder med Paradise Hotel.
Katarzyna gir vippekundene sine vippebørste og oljefri sminkefjerner samt gode råd for å ta vare på vippene.

Om behandlingen:
Jeg har aldri vært noen fan av falske negler, falske vipper og hairextensions fordi jeg synes det ofte har en tendens til å se falskt ut. Men i det siste har jeg sett mange gode eksempler på vippeextensions og da jeg så igjennom bilder av vippene Katarzyna har lagt fant jeg ut at jeg ville jeg prøve likevel. Men jeg hadde tre krav til vippene: 1. de måtte ikke være for lange eller tykke (ettersom jeg har ganske små øyne), 2. resultatet måtte bli naturlig og 3. jeg ønsket å få et åpent blikk.

Katarzyna tilbyr mange forskjellige metoder for å få ønsket resultat og hun hjalp meg å velge metoder og vipper for å få ønsket look. Gud så flink og søt den jenta er! Jeg hadde det kjempebehagelig på salongen og duppet til og med av et par ganger under behandlingen. Da jeg fikk se meg selv i speilet etterpå var jeg så glad og fornøyd at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd!

Hvis dere også vil ha vippeextensions av Katarzyna får dere 15% rabatt ut mai måned hvis dere sier at dere leser bloggen min! ♥
Besøk gjerne Facebooksiden hennes HER
Sponset behandling


8 kommentarer


Siri
Vippene ble kjempefine! Men jeg lurer på hva du gjør med bryna dine, går du til hudpleier eller steller du de selv? De er perfekt! :-)
16.05.2014 , kl 10:25
ppd
Så fine vipper dine ble, jeg går selv til henne for mine extension :) hun er superflink :)
16.05.2014 , kl 10:53
Henriette
Hei! Utrolig fine og naturlige vipper! Lurte på hvilken type det er? Var inne å så på prislisten, der var det mange forskjellige typer vipper. Håper på svar. Lykke til med eksamen 😊
16.05.2014 , kl 14:10
Ida Fredrikke
SÅ flink du er, blir så inspirert!! :-D Spent på hva det blir til høsten. Vet du hvilket snitt du har (ila hele bacheloren)? Du virker så utrolig flink. Skjønner om du ikke vil skrive det her da, men.. Ha en super helg videre!
16.05.2014 , kl 16:10
Kristina Bergsvik
Henriette: Jeg har l-metode og noe som heter ultra light så vidt jeg husker :-)
19.05.2014 , kl 09:15
Kristina Bergsvik
ppd: Ja, kjempedyktig :-)
19.05.2014 , kl 09:16
Kristina Bergsvik
Siri: Tuse takk så hyggelig, jeg har alltid stelt dem selv :-)
19.05.2014 , kl 09:17
Kristina Bergsvik
Ida Fredrikke: Ligger mellom B og C tror jeg :-) Takk!
19.05.2014 , kl 09:20

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits