Elizabeth Arden: Eight Hour Cream

Dersom det finnes kremer som fikser alt må det være Eight Hour-produktene fra Elizabeth Arden. Disse har vært favoritter i beautysortimentet mitt lenge nå og jeg bruker dem så og si hver dag. Mine favoritter er Eight Hour Creme Skin Protectant og Lip Balm'en. Skin Protectant er en krem som bidrar til å beskytte, lindre og gi fuktighet til huden, den er veldig effektiv og kan brukes til omtrent alt. Lip balmen er kjempegod og mykgjør tørre lepper på et blunk -denne påfører jeg hver kveld før jeg legger meg.

Forskjellige ting jeg bruker Eight Hour Creme Skin Protectant til:
Tørre albuer
Sår
Stikk
På øyevippene om natten
Neglbånd
Tørre knoker


Elizabeth Arden får du kjøpt HER. Eight Hour Creme Skin Protectant finner du HER.


ANBEFALES ♥

Ad.links


2 kommentarer


Denne kremen inneholder masse mineral olje, som er et billig bi produkt fra oljeindustrien. den trekker ikke inn i huden og blir bare liggende som en hinne utenpå huden. Gir absolutt ingen effekt. Og siden dette er ingrediens nr 2 betyr det at det er nest mest av dette.

Jus saying :) ikke bruk masse penger på ting som bare er tull
04.05.2014 , kl 13:44
Kristina Bergsvik
Anonym: Jeg synes dog at den virker veldig bra, så min erfaring med den stemmer overhodet ikke overens med den informasjonen du har :-)
09.05.2014 , kl 23:46

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits