Min treningsuke: Uke 11

Hei og hopp!
I dag har jeg og min kjære startet dagen med Hatha yoga og bryst- og tricepsøkt. Ikke tidenes økt men helt okei. Jeg føler i grunn at mine tre siste treninger har vært litt halvveis, det vil si Søndag, mandag og tirsdagstreningen i dag. Ikke at selve opplegget har vært dårlig, men at jeg har vært litt slapp og ikke helt klart å gi alt. Det var heldigvis bedre i dag og ikke så ille på Challenge gruppetime i går heller, men treningen på søndag var ikke så bra. Det kan godt skyldes at jeg er litt forkjølet, men det virker altså som det går den rette veien. Uansett er en dårlig trening bedre enn ingen trening :-)

Jeg legger ut treningen min fra forrige uke siden det er så mange som spør meg om hvordan jeg trener. Jeg har skjeldent noen konkret plan og ikke et treningsprogram jeg følger når jeg er på trening. I stedet kjenner jeg på dagsformen og gjør det jeg har lyst til. Da blir treningen mye gøyere og mer variert synes jeg! På lørdag hadde jeg egentlig tenkt til å løpe intervaller og trene rygg og biceps, men så spurte pappa om jeg ville være med å gå tur med han. Da ble det litt alternativ og sosial trim i helgen som i tillegg var helt edru ;-)
Treningstopper fra H&M


4 kommentarer


Martine
Så pen du er! Og du har en fin blogg! Sjekke ut min blogg?
18.03.2014 , kl 14:06
Nina
Hei søte! Jeg bare lurte på hvorfor du trener bryst? Er ikke du redd for at puppene skal forsvinne? Du er en stor inspirasjon, stå på videre<3
18.03.2014 , kl 15:57
Sanne Skar
elsker når du legger ut treningsplaner:) Veldig inspirerende!
18.03.2014 , kl 16:37
Kristina Bergsvik
Nina: Jeg elseker å trene bryst :-) Tror det er viktig å trene hele kroppen og dessuten så synes jeg selv jeg har fått finere pupper av å trene bryst. Først ble de mindre og så større og rundere :-)
18.03.2014 , kl 22:42

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits