Are we running today?

Denne uken føler jeg at våren virkelig har inntatt til kristiansand. Det var på tide synes jeg. Det føles så utrolig godt å kunne legge vekk vinterjakka og finne fram vårskoene. Ikke minst så merker jeg godværet enormt på humøret. Jeg blir så utrolig glad når jeg våkner og syltynne solstråler presser seg inn mellom vinuskarmen og rullgardinet. Da får jeg nesten litt lyst til å stå opp, selv om jeg vet at det er trening, skole og jobb som er på tapetet.

Det er plutselig også begynt å bli sesong for å løpe utendørs, og dere husker kanskje fra i fjor at jeg elsker å løpe ute? Jeg har ikke løpt i skogen enda, men asfalten får duge til det blir enda litt lysere ute. Jeg har fått meg en stilig refleksvest som jeg kan løpe i slik at bilister ser meg -det føles trygt!


Refleksvest HERFRA
Løpejakke fra Nike
2XU tights HRFRA
Mizuno løpesko

Liker dere å løpe ute?

Sponset tights og vest


2 kommentarer


unicornraape
jeg foretrekker faktisk å trene inne, med mindre jeg trener med noen andre.. jeg vet ikke, føler det er så ensomt. haha
11.03.2014 , kl 23:04
Kristina Bergsvik
unicornraape: Haha, så vittig. Jeg er helt motsatt: elsker å løpe alene! Men akkurat styrketreningen synes jeg er gøy å gjøre sammen ;-)
12.03.2014 , kl 10:39

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits