Lindex Bra-volution casting

Hei hei♥
Etter å ha sovet skikkelig ut denne morgenen er det på tide å fortelle dere om gårsdagen min. Jeg var nemlig i Stockholm på casting til Lindex' kommende BH-kanpanje bra-volution. Lindex skal bruke sine egne ansatte kampanjen og jeg var så heldig å bli en av de 45 utvalgte til å komme på castingen. Gjennom kampanjen vil vi vise at alle kvinner kan finne sin perfekte BH i sortimentet vårt -vi har jo så mye fint og så mange forskjellige modeller og farger. Noe for enhver smak!

Det ble en mildt sagt hektisk tirsdag for min del. Jeg stod opp halv 5 for å rekke mitt første fly til oslo for så å hive meg videre på neste fly til Stockholm. Det er faktisk første gang jeg flyr helt alene så jeg må innrømme at jeg gruet meg litt til å debutere med hele 4 fly denne dagen. Det gikk heldigvis kjempefint! På flyplassen i Stockholm ble jeg og to finske Lindex-jenter hentet av en taxi og kjørt til studio hvor vi fikk sminke, styling og BH-modell. Deretter ble vi tatt bilder av.

Det var både lærerikt og gøy å bli fikset og sminket av proffesjonelle, og det var selvsagt kjempemorro å bli tatt bilder av. Fotograferingen gikk så utrolig fort så jeg er faktisk ikke sikker på om jeg rakk å smile en gang. Jeg følte med andre ord ikke at det gikk så veldig bra og tviler på at jeg blir en av de 5 som plukkes ut til å ta kampanjebilder i London. Likevel så var gårsdagen en kjempefin opplevelse å ta med seg. Det var spennende å møte lindex-jenter fra andre land, bli kjent med nye mennesker og høre om deres erfaringer. En super dag på jobb!!


Studio 1.


                                                                                                            Jeg og knallsøte Linnea fra Malmø i studio


Fotografering.


Fine jenter på Arlanda flyplass. Norske Siv og svenske Maria.


 Trøtt, sliten og sulten jente på siste fly for dagen.                                           Litt shopping på flyplassen i København.

Noen bilder er lånt fra Lindex Newsroom HER


2 kommentarer


Helene
Så gøy at du fikk være med på det Kristina :) Gleder meg til å se bildene!! Lindex har jo det beste undertøyet :D
19.02.2014 , kl 14:14
Kristina Bergsvik
Helene: Ja det var kjempemorro:-) Flere må oppdage undertøyet vårt synes jeg ja. Så mye fint!
21.02.2014 , kl 11:13

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits