Xlash & Xbrow: Nye rabattkoder!

Etter fem hele måneder med samme flaske Xlash øyenbrynsserum har jeg nå fått påfyll. Den gamle flasken begynte å bli ganske tørr nå, men jeg er imponert over at den varte så lenge. Jeg har tross alt brukt den hver eneste kveld, mange sminkefrie søndager og omtrent hver dag under hjemmeeksamen. Jeg vil aldri gå tilbake til de korte tørre vippene jeg en gang hadde så jeg smører fortsatt Xlash ved roten av øyevippene hver eneste kveld.

Etter suksessen med Xlash som dere kan lese og se med egne øyne HER skal jeg nå også teste Xbrow. Dette er samme serumet bare mer geleaktig og med en tip som er tilpasset påføring på bryn, så jeg satser på at også Xbrow kan gjøre underverker. Egentlig er brynene mine ganske okei, men jeg har troa på at Xbrow kan gjøre dem enda tettere og mørkere slik som Xlash gjorde med vippene mine. De hadde vært en lettelse å kunne legge øyenbrynpennen på hylla. Nå er det bare å krysse fingrene og smøre tykt på ;-)Mange har etterspurt ny rabattkode på Xlash så her skal dere få rabattlinker som gir 100 kr i avslag på både Xlash og Xbrow:
♥ 100 kr RABATT på Xlash: HER
♥ 100 kr RABATT på Xbrow: HER

(NB: disse rabattkodene varer fram til søndag 9. februar)


6 kommentarer


theresekristina
Håpe den funka like bra :)
30.01.2014 , kl 22:21
Trine-Lise
Ja, Xlash og Xbrow er må-ha-produkter. Anbefales!
02.02.2014 , kl 18:39
Andrea
Hei!

Jeg bestilte Xlash for noen uker siden, men ble litt skeptisk da jeg har lest et par skrekkhistorier om avknekte vipper, røde øyne, osv, pga bruk av vippeserum. (Aner jo selvfølgelig ikke om dette er sant.) Vet du om det skjer noe etter man slutter med Xlash? Haha, er så sykt redd for at alle vippene skal falle av som en bivirkning...

Og merker du noe rødhet eller kløing rett etter påføring? :-)
03.02.2014 , kl 10:55
Kristina Bergsvik
Andrea: Som skrevet så er jeg veldig fornøyd og har ikke opplevd noen problemer :-) Jeg tipper øyevippene går tilbake til slik de var før jeg brukte xlash hvis jeg slutter. Men jeg kommer nok ikke til å slutte ;-)
05.02.2014 , kl 20:53
Når kommer ny rabattkode? :)
10.02.2014 , kl 18:08
Xlash
Hei Andrea!

Jeg har selv brukt Xlash i snart 2 år og har hatt flere pauser på 2-3 måneder for å se hvordan vippene ble da. Etter å ha holdt opp i 3 mnd så jeg at de var blitt kortere og litt færre, men de var fortsatt lengre enn før jeg begynte. Ingen av mine vipper har krekt og jeg har ikke opplevet røde øyne. Xlash inneholder kun naturlige planteekstrakter som STYRKER vippene. Ikke svekker dem og vippene faller selvsagt ikke av. Vi har kunder som kjøper igjen og igjen og det hadde de neppe gjort om det var et dårlig produkt. Xlash virker som det loves! Vi garanterer det. Er du ikke fornøyd får du jo pengene tilbake. Ikke noe problem.
07.07.2014 , kl 12:12

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits