Kinoanbefaling: Prisoners

God kveld♥♥

Lenge har jeg tenkt på at jeg må anbefale dere den siste kinofilmen jeg så, men hver gang jeg har vært tom for bloggideer har jeg helt glemt vekk å skrive om Prisoners. Nå kom jeg nettopp på det da Hugh Jackman dukket opp på TV-skjermen i Van Helsing. Jeg og Simen var nemlig på kinodate i jula da jeg besøkte han i Skien. Vi valgte å se Prisoners etter å ha sett traileren på Youtube, men jeg råder dere til å IKKE se den. Det ødelegger alltid filmen litt å ha sett traileren på forhånd synes jeg. Det avslører alt for mye.

Prisoners er en kjempespennende thriller som handler om hvor langt man er villig til å gå for å beskytte familien sin. To barn blir kidnappet på thanksgiving og de to familiene deres takler på ulikt vis. Filmen fikk meg til å sitte og gruble over hva som kunne ha skjedd med jentene, og det er nettopp det at jeg begynner å tenke som jeg synes gjør dette til en god film. Hvem er kidnapperen og hvorfor? Man tror man har svaret, men så tok man feil... igjen. Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman spiller også kjempebra i hovedrollene. Denne MÅ dere se!


Har noen av dere sett Prisoners?


3 kommentarer


Gaski
Ser spennende ut. Må se :)
19.01.2014 , kl 22:53
Felicia
Den er kjempe bra. Så den med samboeren min for en stund siden.

Han kommenterer veldig mye under filmen og ødelegger litt. Men jeg syntes den var veldig bra og du blir veldig med i hva som skjer ;)
20.01.2014 , kl 12:53
KATRINE- trening&hverdag
har ikke sett den nei men hørtes spennende ut! :)
20.01.2014 , kl 18:45

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits