Få lange vipper med Xlash helt naturlig!

Hei hei♥
Husker dere jeg fortalte dere at jeg skulle teste vippeserumet Xlash? Vel, jeg skal inrømme at jeg ikke hadde helt troa. Men når jeg først går inn for noe så gjør jeg det skikkelig og jeg smurte derfor vippeserumet på vippene mine hver eneste kveld og de dagene jeg gikk uten sminke etter at jeg mottok produktet. Til min store glede, og ikke minst overasskelse imponerte Xlash enormt. For en effekt! Etter ca 3 uker så jeg allerede en enorm forskjell og siden den gang har familie, kollegaer og venner kommentert vippene mine. Jeg har til og med blitt spurt om jeg har vippeekstensions. Da er det så kult å kunne si at det er mine egene vipper.

Ikke bare har øyevippene mine blitt lenger, men de har også blitt fyldigere, dvs. flere vipper. I tillegg har vippene fått en naturlig vipp oppover slik at jeg nesten har sluttet å bruke vippetang (kun når jeg skal pynte meg litt ekstra;-)). Nå mister jeg dessuten også mye skjeldnere øyevipper når jeg fjerner sminke og lignende og jeg har faktisk begynt å gå på trening, skole og jobb helt uten maskara. Da jeg fikk mail om jeg ønsket å få sponset vippeextensions takket jeg pent nei fordi jeg foretrekker mine nye, naturlige, lange vipper.

Jeg synes det er kjempegøy når produkter virkelig virker og gjør en så stor forskjell, og dessuten elsker jeg at jeg kan dele før og etterbilder med dere som viser utviklingen. Jeg har allerede anbefalt Xlash til mange av mine nærmeste og venner som har latt seg imponere av hva Xlash har gjort med mine vipper. Nå vil jeg anbefale det til dere også og har derfor fått tak i en rabattkode som gir dere hele 100 kr i avslag. Bruk rabattkoden "BERGSVIK" i kassen eller trykk HER for å komme direkte til tilbudet.

Oppsummering: Fordelene med Xlash
♥ Lengre vipper
♥ Fyldigere vipper
♥ Fin bue på vippene
♥ Mindre tap av vipper
♥ Føler meg komfortabel uten maskara
♥ Ikke behov for vippetang
♥ Lettere å påføre maskara
♥ Utrolig gøy å følge utviklingen
♥ Effekt etter bare 3 uker
♥ Helt naturlig
♥ En "flaske" holder veldig lenge
♥ 100kr avslag ved bruk av rabattkoden "BERGSVIK"Før jeg brukte Xlash (uten maskara)


Etter bruk av Xlash (uten maskara)


Etter bruk av Xlash (uten maskara)


Etter bruk av Xlash (med maskara)

Etter bruk av Xlash (med maskara)


Terningskast 6 fra meg!!
Husk å bruke rabattkoden "BERGSVIK" i kassen eller trykk HER for å få 100kr i avslag.

Sponset produkt


9 kommentarer


Safeena
Hvor lenge varer serumet?:) (altså når går 'flaska' tom?)
14.01.2014 , kl 00:29
Lise
Ja, Xlash virker kjempebra. Jeg har brukt det noen måneder og har samme erfaring som deg. Har fått sinnsykt lange vipper. Dette har blitt et MÅ-HA-produkt.
14.01.2014 , kl 10:11
tina
jeg er veldig fornøyd med Xlash :) har fått mye finere vipper, som har blitt mye fyldigere og lengere. Anbefaler det virkelig! :)
14.01.2014 , kl 20:10
Marianne
Wow! Vippene dine ser utrolig bra ut! Jeg ser stor forskjell! Dette har jeg også lyst til å prøve :) Takk for rabattkode :)
14.01.2014 , kl 20:28
Trykk her for å se henne!
Heei! :-)

Ville bare si at jeg er fast leser av bloggen din, og jeg ble skikkelig sjokkert i dag! Kom nemlig over en blogger som er litt mindre kjent, og hun er virkelig prikk lik deg! Dere kunne vært søstre :O Jeg legger ved linken i url-feltet hvis du vil se din tvillingsjel haha :-)
14.01.2014 , kl 21:51
Marlene Nilsen
ser bra ut :D
15.01.2014 , kl 02:19
Kristina Bergsvik
Safeena: Jeg har snart brukt min i 4 måneder, men nå begynner det å bli behov for en ny :-)
15.01.2014 , kl 23:09
Helga
Hei :)

Er det fortsatt mulig å benytte seg av rabattkoden din eller har den gått ut? Står at den ikke lenger er aktiv da, men må bare høre om den allerede har gått ut?
26.01.2014 , kl 20:00
Kristina Bergsvik
Helga: Det kommer ny rabattkode :-)
27.01.2014 , kl 22:54

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits