En opplevelsesrik langhelg i London

Heihei, god formiddag dere!
Denne morgenen har jeg tatt det veldig piano. Jeg sov til jeg våknet av meg selv i 10-tiden og har siden det begynt å pakke litt ut av koffertene og tatt bilder av alle innkjøpene fra London som jeg skal vise dere senere. GUD så mye jeg har kjøpt! Mye mer enn planlagt og veldig lite av det jeg faktisk hadde planlagt å kjøpe meg. Men sånn skal det være på tur. Da må man være spontan og bruke masse penger. Det blir det mye morro av og spare kan man heller gjøre når man kommer hjem. Dessuten er jeg overfornøyd med alt jeg har kjøpt -gleder meg til å vise dere!

Torsdag i forrige uke dro Simen, Heidi, Sondre og jeg til London. Hele torsdagen gikk til reising så vi rakk ikke noe mer enn et restaurantbesøk da vi kom frem til hotellet før vi tok kvelden ganske tidlig. Det var en sliten, trøtt og sulten gjen som ankom Central Park Hotel, men heldigvis var det en gate med restauranter og små butikker rett rundt hjørnet fra hotellet. Hotellet var helt ok i standaren, men heldigvis lå det veldig sentralt og rommene var rene. Det er det viktigste på byferie. Hotellet lå rett ved den lille handlegaten, ikke langt fra en undergunn og med gangavstand til Oxford street. Perfekt beliggenhet!

Dag1: Fredag
Første dagen startet vi med en spasertur gjennom Hyde Park på vei til Shoppinggaten. Parken var full av ekorn, fontener, statuer, mennesker og andre ting å kikke på. En perfekt måte å bli litt kjent på også fikk vi mulighet til å ta noen koselige bilder på veien. Når vi kom til handlegaten gikk hele resten av dagen til shopping. Jeg og Simen regnet ut at vi shoppet i hele 8 timer den fredagen, og da regnet vi ikke med den lille nachospausen vi hadde på Garfunkel's. Når vi etter en lang dag gjennom Oxford Street kom tilbak til hotellet var vi så slitne og sultne at vi satt vi oss på første og beste restaurant vi kom til.


Spasertur i Hyde Park.

Dag 2: Lørdag
Lørdagen startet også med shopping. Er man i london, så er man i london! Men denne gangen hadde jeg og Simen skrevet en handleliste med ting vi skulle kjøpe og butikkker vi skulle innom. Da ble handlerunden langt mere effektiv og jeg tror jeg handlet mer på 4 timer enn jeg gjorde på de 8 shoppingtimene dagen før. Da alle punktene var krysset av lista gikk vi tilbake til hotellet for å hvile litt før vi skulle på fotballkamp på Emirates Stadium. Jeg fikk nemlig VIP-biletter til kamp mellom Arsenal og Tottenham av simen til jul. Vi hadde gode plasser og fikk servert drikke i pausen. Selv om jeg ikke er spesielt intressert i fotball var det en helt fantastisk opplevelse. Stemningen var ubeskrivelig, det var en kjempegod kamp og det var så utrolig mye å se på. Takk og lov så vant også Arsenal 2-0. Kjenner jeg min kjære rett hadde det blitt ganske dårlig stemning med både tap og uavgjort.

Etter kampen dro vi på sightseeing til fots i sentrum. Vi kikket på julegatene der lysene og pynten enda ikke var tatt ned og fant vi en restaurant vi spiste på. Skal hilse å si at jeg aldri har opplevd så dårlig service i hele mitt liv, men heldigvis var resten av dagen så perfekt at det grusomme restaurantbesøket fort ble glemt. Vi tok en taxi ned til elva for å se på Big Ben og London Eye. Det var så vakkert med alle lysene i mørket og vi fikk muligheten til å ta litt klissete bilder foran diverse severdigheter. London Eye hadde stengt så vi bestemte oss for å komme tilbake litt tidligere neste dag for å se byen fra toppen av det enorme pariserhjulet.
Shopping i Oxford street.
Haha, ikke vond å be!
Fotballkamp. Arsenal-Tottenham på Emirates stadium.


Fornøyd gutt!
Selfie i oldschool skjerf. Heia Arsenal!
Drikke i pausen.
Julegater.


Big Ben.
London Eye.Dag 3: Søndag
Jeg og Simen hadde kjempelyst å gå på musikal når vi først var i London og vi bestemte oss for å kjøpe biletter søndag morgen. Vi hadde funnet en flyer med reklame for musikalen Thriller Live og søndagen startet derfor med å finne frem til riktig teater for å kjøpe biletter til forestillingen. Vi fant teateret ganske raskt og kjøpte biletter til en forestilling midt på dagen. I London har butikkene altid oppe -også på søndag, så selv om vi var litt mette på shopping tok vi en siste tur innom Primark.

Musikalen var helt fantastisk -turens aller største og beste opplevelse etter min mening. Hadde vi dratt på musikal den første dagen hadde jeg uten tvil ønsket å gå på flere forestillinger. Ungdommene på scenen var så utrolig flinke til å danse og synge og det så faktisk ikke ut som de hadde gjort annet hele sitt liv. Det var så kult å se på, alle sangene var kjente og han som spilte Michael Jackson lignet på en prikk på den virkelige. Dessuten hadde jeg og Simen helt rå plasser på balkongen helt fremmerst i midten. Musikalen varte i 2,5 timer og kostet bare 350. Anbefaler på det sterkeste å se den hvis noen av dere skal til london. Må sees!

Etter Musikalen dro vi tilbake til London eye for å ta turen med Heidi og Sondre. Det tok en halv time å komme rundt. Litt lenge, men det var veldig vakkert å se byen ovenfra i mørket med alle lysene. Gøy å ha gjort det. Londonturen ville jeg og Simen avsluttet på en litt finere restaurant så vi fant tilbake til en kjempekoselig restaurant vi hadde gått forbi tidligere på dagen. Lokalet var helt nydelig og det var også maten -en helt perfekt avslutning på en helt perfekt dag!


Haha!


Picadilly Circus.


Knallplasser på Thriller Live. Anbefales!!


Tur i London Eye.


Utsikt fra London Eye.


Siste restaurantbesøk. Perfekt avslutning!Nå gleder jeg meg allerede til neste London-tur. Fikk ikke nok fotballkamp og musikal, og kjenner jeg meg selv rett er jeg snart tørst på mere shopping også. Haha!


14 kommentarer


Christina i London!
Det så ut som en kjempefin tur, og så mye dere rakk å oppleve på de få dagene! Vil bare tipse om at Central Park ikke er en park i London, tipper du mener Hyde Park? :)
08.01.2014 , kl 15:23
Marie
Ser ut som dere har hatt det kjempefint, så mange finebilder:D Ble litt reise- og shoppingsyk nå kjenner jeg.. gleder meg til å se hva du har kjøpt:D
08.01.2014 , kl 16:38
Kristina Bergsvik
Christina i London!: Ops! Da må det endres ;-) Takk for tips :-D Regnet bare med at det var det det het når hotellet het det ;-)
08.01.2014 , kl 16:43
Linda Taylor
Nå fikk jeg skikkelig lyst til å reise tilbake :(
08.01.2014 , kl 18:01
Christina i London!
Hihi ja, skjønner at det er lett å tro det! Veldig rart at hotellet heter det egentlig:)
08.01.2014 , kl 19:46
Karoline
Hei! Åh dette var kjempe bra! Jeg og kjæresten drar til London på tirsdag! Hvor i salen satt dere på musikalen? Satt dere i egen balkong eller i dress circle? :)
08.01.2014 , kl 19:56
Kristina Bergsvik
Karoline: I den store balkongen :-) Ikke egen ;-) God tur dere!
09.01.2014 , kl 10:23
ellee
Så utrolig mange fine bilder, ser ut som virkelig har kost deg :)

Her kommer jeg helt klart tilbake igjen!
09.01.2014 , kl 15:54
Stine Anette
Åh! Så heldige!! Virket som om dere hadde en super bra tur, det håper jeg vertfall at dere hadde :) Super fine bilder du har her også, du er flink til å ta bilder! :D
09.01.2014 , kl 16:51
Stine
Helt enig! Så Thriller Live med bestevenninnen i mai, det var så bra :) ble nesten litt rørt til tider haha. London må man tilbake til!
09.01.2014 , kl 23:24
Kristina Bergsvik
Stine: Da vet du hva jeg snakker om ;-) fantastisk!!
09.01.2014 , kl 23:47
Kristina Bergsvik
Stine Anette: Tusen takk Stine :-) Turen var helt perfekt!
09.01.2014 , kl 23:48
Safeena Bahaman
Såg ut som en herlig tur! London er faaantastisk :D

Sykt bra at dokke var på thriller, elsker den musikalen. Stor fan av MJ. Første gang jeg var i London klarte vi å dumme oss ut ved å reise til Oxford (plassen) og ikke oxford street, så rakk ikke musikalen (kom frem nesten helt på slutten). Gråt som en unge, siden vi hadde de beste plassene osv og ikke rakk hele, heldigvis når vi kom frem fikk vi nye billetter til dagen etter og ganske mye rabatt (hadde fått gratis om showet ikke var så fullt). Ah, alle i London er bare så snille og herligee. Må tilbake asap!
12.01.2014 , kl 23:46
Kristina Bergsvik
Safeena Bahaman: Årh! Bra du fikk sett den da. Det var jo helt rått :-D Jeg vil og tilbake!
13.01.2014 , kl 23:12

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits