New in: Viva la Diva

I går var jeg på årets første julebord og gud så gøy vi hadde det. Damene på Lindex er en gjeng dødstrendy, flinke og morsomme damer, og vi finnes i så og si alle aldere. Det er fantastisk hvor morsomt man kan ha det sammen på tross av aldersforskjell. Vi sang, vi lo, lekte leker og spiste nydelig mat på Bakgården i et kjempekoselig lokale helt for oss selv. Topp stemning!

På julebordet hadde jeg en sort body med et paljettskjørt over, og så brukte jeg min nye sminke fra Viva la Diva som jeg fikk i posten her om dagen. Jeg pleier egentlig aldri legge noe i sminkinga når jeg skal ut, og sminker meg likt til både hverdag og fest. Men da jeg fikk Nudie sminkepaletten i posten synes jeg at fargene var skikkelig fine og ble gira på å teste dem ut. Julebord var en fin anledning til å sminke seg litt ekstra og glitternelelakkene brukte jeg over en vanlig fargeneglelakk fra Essie. Det ble kjempefint! Jeg tror jeg må vise dere en dag.

Ny sminke fra Viva la Diva

Sponset


3 kommentarer


Anneline Ellingsen
Fin sminke!
15.12.2013 , kl 15:47
Linn Jeanette
Denne ser jo helt identisk ut med "NAKED" fra urban decay. Vet du om den er like god?
19.01.2014 , kl 16:25
Kristina Bergsvik
Linn Jeanette: Det aner jeg ikke :-)
21.01.2014 , kl 17:52

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits