VAKKER

Jeg er ikke speselt glad i å lese. Jeg leser det jeg må på skolen, men skjeldent noe annet enn blogger og magasiner utenom det. Men nå i eksamenstiden har jeg faktisk fått litt lyst til å lese. Ikke pensum selvsagt -det sliter jeg meg gjennom hvert semester, men jeg har fått lyst til å lese litteratur. Jeg ønsker meg for eksempel Knut Nærums "Busemannen" til jul. Det er et ganske sensasjonelt juleønske ettersom det ikke har vært tegn til litteratur på ønskelista mi tidligere år. Aldri tror jeg faktisk. Jeg har også fått en kjempeelegant bok av IMAGE akademiet som handler om sminke. Det regnes nok ikke som litteratur, men det er absolutt en bok jeg gleder meg til å lese i juleferien. Jeg vil gjerne lære mer om sminke og har allerede kikket litt i boka. GUD det skal bli godt med juleferie!Kanskje noen har noen skikkelig gode bok-tips til meg? SKIKKELIG gode altså, slik at ikke leselysten forsvinner like fort som den kom.

Sponset bok


3 kommentarer


Natascha Kampush sin bok "3096 dager" som handler om hennes åtte år i fangenskap. Anbefales veldig å lese :-)

http://bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=5586676
03.12.2013 , kl 20:16
Ronja
Anbefaler også 3096 dager. Utrolig spennene å lese. Jeg er heller ikke glad i å lese bøker, men denne likte jeg kjempe godt
08.12.2013 , kl 12:55
Kristina Bergsvik
Ronja: Takk for tips :-D
08.12.2013 , kl 13:20

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits