Marlies Dekkers: Dame De Paris push-up BH

God kveld!
I dag har det vært en kjempetravel dag på jobb, men det er faktisk veldig gøy å være ansatt i klesbutikk i julestria. Kunder som vil ha hjelp til å finne julebord-antrekket, som ønsker gavetips og annen hjelp. Følelsen av å kunne hjelpe eller inspirere noen er virkelig givende synes jeg. Den følelsen har jeg gått rundt med på Lindex i 5 timer i dag. Fra 12 til 5. Det kan virke som folk er i ekstra godt humør fortiden!

Jeg har foressten handlet litt selv i dag. Regner med at det var flere enn meg som ikke kunne motstå supersalget til Stylepit denne helgen. Det er tross alt ikke hver dag man har muligheten til å handle en såpass stor mengde merkevarer med hele 20% rabatt, og dessuten trenger en sliten og lei student noen lyspunkt i eksamenstiden. Det var faktisk ytterst nødvendig å unne seg noe skikkelig fint nå. Jeg benyttet sjansen til å endelig skaffe meg en av de supersexy BHenen fra Marlies dekkers. Har siklet etter dem i en evighet, kanskje to, så nå var det jammen på høy tid. Litt crazy å handle undertøy på nett, men jeg bestillte min vanlige størrelse og satser på at den passer. Hvis ikke har heldigvis Stylepit 30 dagers returrett, så bomkjøp blir det uansett ikke. Gleder meg!
Var den ikke fin? Du finner den og flere modeller fra Marlies Dekkers på Stylepit HER!

Husk at i dag er det siste sjanse å benytte seg av salget til Stylepit! Gå til salget HER.

Ad.linkks


2 kommentarer


adele
Marlies Dekkers er det beste merket jeg vet om! De gir utrolig god støtte og man merker nesten ikke at man bruker bh! Jeg bruker mine både for å sette "prikken over ien" på ett antrekk og fordi de er så gode, så kan man like gjerne bruke de uten å vise de frem! Godt kjøp!

Modellen heter forresten "Dame de Paris" ;)
14.12.2013 , kl 19:57
Kristina Bergsvik
adele: Takk :-) Kjempegod ja!
16.12.2013 , kl 14:40

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits