Ønskelisteinspirasjon

Mens de fleste lager blogginnlegg med tips om hva man kan gi bort til jul, lager jeg min egotripvariant med tips til hva man kan ønske seg. I mine øyne er det langt vanskeligere å finne ut hva man trenger eller vil ha enn det er å kjøpe julegaver til andre. Det er jo i bunn å grunn så enkelt som å spørre hva familiemedlemmer og kjente ønsker seg, så har man gaveideene på løpende bånd. Problemet oppstår derimot når et og annet sært menneske ikke vet hva de ønsker å finne under grønne glitrende på selveste juleaften. Da er man tilbake til hovedproblemet slik jeg ser det: hva skal man egentlig ønske seg? En ond sirkel altså.

Jeg ble selv spurt i et familieselskap i helgen om jeg hadde noen juleønsker. Jeg ba om penn og papir og skulle til å rable ned ei punktvis ønskeliste med alle mine materalistiske cravings. Det var skrivesperre ved første punkt. I grunn så har jeg det meste av det jeg trenger. Nødvendigheter og ting jeg har lyst på har jeg allerede kjøpt eller fått sponset i løpet av året, og de gjenstående tingene er av en dyrere klasse. Skyvedørsgarderobe, iPhone 5, sykkel osv. Slike ønsker som er forbeholdt en egen ønskeliste for pappaer og mammaer. Så der satt jeg i familieselskap og grublet så det knakte. Noen ønsker kom jeg på, men de fleste ting jeg eier fra før av. Derfor tenkte jeg at jeg skulle lage et forslag-til-juleønsker-innlegg som kanskje andre kan bli inspirert til å lage seg en ønskeliste av. Her er mine juleønsker-tips:Bankers-tightsen fra 2XU fra Individu HER. 200kr rabatt ved bruk av rabattkoden "FRESH". OBS! Gjelder kun ut november!

Mineral sminke fra bareMinerals. Stort utvalg HER

1. HER, 2. HER, 3. HER

 


Finn alle New Balance modellene og enda flere HER.

iPhone 5 holder HER (iPhone 4 HER), pulsklokke HER og treningshansker HER
Wayfarer HER, Aviator HER og Clubmaster HER.
Kjøp GHD rettetang HER

 1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER

 
1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER

 
Grå genser HER, singlet i svart og rosa HER, rosa genser HER, rosa T-skjorte HER, sportsBH HER, lilla jakke HER, tights HER
HERFRA og HERFRA

1.HER, 2.HER, 3.HER

Kjøp den HER!Hva ønsker dere dere til jul?

Ad.links


2 kommentarer


Nina
Hva heter modellen på Marc Jacobs vesken? :)
13.12.2013 , kl 16:43
Kristina Bergsvik
Nina: Vet ikke :-/
16.12.2013 , kl 14:40

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits