PT-time: Kettlebell

God helg dere♥
Beklager lite blogging, dårlig respons på kommentarer og for ikke å snakke om lite sjekking av mail i det siste. Det er eksamensperiode og all min tid går til lesing, jobb og trening. Det er rett og slett verken energi eller tid til overs til bloggen. Jeg skal likevel prøve å oppdatere en gang i blandt, men 12. desember er jeg ferdig og da er alt som normalt igjen.

På onsdag var jeg på PT-time der jeg fikk en innføring i trening med kettlebells av Magnus Frantzen. Det var veldig lærerikt og ikke minst inspirerende for meg som ikke akkurat var fan av kettlebells i utgangspunktet. Men nå har jeg fått lære en del teknikk og fått masse gode tips til forskjellige øvelser med kettlebells jeg kan bruke når jeg trener alene. Et friskt pust til treningsprogrammet mitt! Magnus blogger om trening på bloggen sin og der kan dere også finne kettlebell guide. Jeg anbefaler dere å stikke innom og sjekke det ut. Han har også en Instagram-konkurranse akkurat nå der dere kan vinne PT-time og kettlebell. Les mer om konkurransen på bloggen hans HER.Sjekk ut bloggen til Magnus og konkurransen HER!


3 kommentarer


Anna
Å heldiggrisen! Så fin rumpe du har haha :D
23.11.2013 , kl 17:41
Ingrid
Halloi! Kjempe flott blog!
26.11.2013 , kl 22:04
Bulk Up
Kettlebells er veldig bra trenings form :) bare å spørre vist du vil ha en PT time i styrkerommet :)

flott blogg btw
27.11.2013 , kl 19:51

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits