Hello Kitty

Jeg vet ikke egentlig om dere er klar over det men jeg er i grunn VELDIG rosa av meg. Jeg har nettopp oppdaget min entusiasme for fargen selv, så hvis dere ikke har lagt merke til det så er det fordi dette er en helt ny mani som ikke har kommet fram på bloggen enda. Favorittfargene mine har opp i gjennom årene alltid vært svart eller lilla og jeg har hatt perioder der jeg har vært veldig glad i rødt også. Men nå er det visst bare rosa som gjelder. Med dette mener jeg ikke at jeg liker å kle meg i rosa for det er jeg fullt klar over at er en dårlig ide. Jeg kler overhodet ikke rosa. Men alt annet jeg kjøper, ting og dill, har en tendens til å være rosafarget. Jeg mistenker at dette er fordi jeg er i en slags overgangsalder til å bli voksen eller noe. At det kan sees på som et desperat forsøk på å klamre seg fast til barnseligheten -for det er jo litt barnselig! Min lidenskap for rosa har også ført til at jeg har latt meg begeistre av Hello Kitty-produkter. Sjekk ut min lille samling:


Nye kakeformer og merkelapper fra H&M barneavd.


Laptop sticker bestilt på Ebay


Matboks og termos fra bokhandel


Plastperm fra bokhandel

Jeg liker bare ting hvis de er rooosa! Haha, har dere en favorittfarge?


3 kommentarer


ANNELI
Åå søtt!
17.11.2013 , kl 17:08
Sara Heymans
Så mye søtt! :) Var veldig glad i Rosa før, men nå har favoritten blitt oransj. En farge jeg ikke likte før i det hele tatt, hehe :)
17.11.2013 , kl 17:53
lisakaa
iiiik! Cutnessoverload
20.11.2013 , kl 21:13

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits