Hvorfor proteinpulver?

God formiddag!

Her om dagen mottok jeg en etterlengtet pakke fra Proteinfrabrikken. Og med etterlengtet mener jeg ikke at Proteinfrabrikken var treige med å levere -tvert i mot så fikk jeg pakken dagen etter jeg bestillte. Lynraskt! Med etterlengtet mener jeg at jeg hadde gått i 2 uker uten proteintilskudd fordi jeg var blakk. Jeg bestillte derfor ny ladning med en gang jeg fikk lønn.

Med mitt kosthold får jeg ikke i meg tilstrekkelig med proteiner og derfor bruker jeg proteinpulver i grøt, pannekaker, smoothier og som shake etter en økt bla. På de to ukene jeg var uten proteinpulver når jeg var blakk hadde jeg 13 styrketreninger. Det vil si at jeg trente hver eneste dag utenom en slapp søndag. I løpet av denne perioden gikk jeg også merkelig nok fra en fysisk score på 8 (av 9) til 5. Det vil med andre ord si at jeg mistet ganske mye muskelmasse i løpet av bare 2 uker, selv om jeg trente styrke daglig. (Jeg går på spis-smart kurs annenhver uke med body scanning)

Sykt eller hva? Jeg ble i hvertfall ganske sjokkert over hvor mye det (sannsyneligvis) hadde og si (selvsagt kan det være mange andre ting som har spilt inn), så derfor har jeg begynt å ta en proteinshake rett etter hver eneste styrketrening nå. Jeg tar den med en gang jeg kommer ned i garderoben. I shaken har jeg 2 scoops proteinpulver, men i havregrøten og pannekakene har jeg bare 1. Proteiner i grøt og pannekaker er ikke nødvendig, men hvis jeg likevel skal ha grøt eller pannekaker så smaker de mye bedre med proteinpulver enn uten. Dessuten er ikke måltidene så rike på proteiner fra før av.

Jeg bruker Whey Tech som er et proteintilskudd som passer for deg som trener for å miste fett eller har et ønske om å øke muskulatur. Whey Tech i mange forskjellige smaker og størrelser. Min personlige favoritt er vanilje som kan brukes til alt, men denne gangen bestillte jeg også banan som var kjempegod. Mmmm... Neste bestilling blir jordbær og sjokolade!


Vanilje proteinpulver og banan proteinpulver,

Ha en sporty helg ♥♥♥


6 kommentarer


https://www.proteinfabrikken.no/hovedsiden/proteinpulver/whey-protein-isolat-1000g-apelsin

Anbefaler dette på det sterkeste! Om du blander det med apelsinjuice istede for vann. Smaker sykt godt! :-)
17.11.2013 , kl 00:47
Kristina Bergsvik
Anonym: Hei :-) Takk for anbefaling men jeg drikker ikke appelsinjuice :-/
17.11.2013 , kl 17:03
Katrine
Hvor er det du går på spis smart kurs? Hørte utrolig spennende ut :)
18.11.2013 , kl 20:44
Ida
Hvor mye styrke bør man trene for at det skal være nødvendig med proteinpulver? Jeg har hovedfokus på løping for tiden, men trener også litt styrke innimellom. Mest for å vedlikeholde. Ikke så mye for å `bygge kropp` :-p Bør jeg likevel få i meg en proteinshake etter styrkeøktene?
21.11.2013 , kl 15:05
Kristina Bergsvik
Katrine: Det er Herballife som arrangerer :-)
21.11.2013 , kl 18:48
Kristina Bergsvik
Ida: Jeg er ingen ekspert, men jeg tror ikke det er nødvendig hvis du spiser proteinrik mat :-)
21.11.2013 , kl 18:53

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits