SALGSKUPP : Nike Shape Swoosh Tank

Hei hei♥
I dag har jeg levert den første eksamensoppgaven i journalistfaget jeg har som heter "skrift og bilde". Selv om jeg har vært så og si ferdig i et par dager så ble det ekstremt høy puls rett før innlevering. Det nest værste jeg vet er kopimaskiner som ikke virker eller gjør som jeg vil. Neste eksamensoppgave skal jeg sørge for å skrive ut minst en dag i forvien.

Etter levering tilbringte jeg faktisk to og en halv time på treningssenteret. Det er merkelig hvor avslappende trening kan føles når det er eksamenstid. Det var rett og slett helt fantastisk og få beveget seg litt og jeg startet økta med intervaller etter litt oppvarming. Dagens intervaller: 20sek spurt, 10sek pause, først 10stk på 16 km/t t, så 10stk på 17 km/t. Deretter hadde jeg mer eller mndre en bryst og bicepsøkt med litt lek og morro innimellom.

I dag hadde jeg på meg favoritt-treningstoppen min Shape Swoosh Tank fra Nike i sort på trening. Den er heelt fantastisk. Jeg har den i fire farger og det er alltid den overdelen jeg tar på meg så sant en av dem er reine. Også oppdaget jeg at Ellos har den på 30% salg i to farger nå, så da tenkte jeg at jeg måtte tipse dere om dette. Litt over hundre kroner rabatt og da er vi jo faktisk nede i H&M-pris for en kjempegod, funksjonell og ikke minst fin treningstopp. Den har til og med innebygd sportsBH.


Favoritttreningstoppen min på salg HER.

Ad. link


7 kommentarer


Ingeborg
Ha en god helg! :)
15.11.2013 , kl 19:22
Liv
Hei! Lurer bare på hvilken str. du bruker i nike-toppene? :) Er ca. som deg, da burde vel S være greit? Haha, kanskje litt rart spørsmål... Ha en fin helg, treningsflinke deg!
16.11.2013 , kl 18:56
Kristina Bergsvik
Liv: Heisann liv! Jeg bruker S og hvis du er som meg blir nok det passe for deg og vil jeg tro :-) Takk for det! Håper du og har hatt en fin helg ;-)
17.11.2013 , kl 17:04
Anna
Hei :) Enig med at denne toppen er kjempegod! Jeg fikk en til jul, og har kun vasket den to ganger, men likevel har nike-logoen sprekt flere plasser, så den er ikke like fin lenger. Derfor lurer jeg på hvordan logoen er på dine, siden det virker som at du har vasket og brukt dine mye? Og hvor mange grader vasker du på? Har så lyst på flere farger, men gidder ikke hvis alle blir ødelagt fort.
12.01.2014 , kl 21:40
Kristina Bergsvik
Anna: Jeg bruker mine kjempeofte og har ikke sprekker i noen av dem. Jeg vasker treningsklærene mine på 30 grader. De fleste treningsklær tåler 30 eller 40 grader og da safer jeg med 30 grader. De blir jo rene! :-) Kan virke som om mange vasker treningskærne sine veldig hardt for jeg ser mange 2XU tights med sprukne logoer på treningssenteret der jeg går ;-)
13.01.2014 , kl 23:15
Anna
Takk for svar :-) Jeg har vasket på 40 grader, men min neste skal jeg ikke vaske på mer enn 30, så satser på at den holder seg fin da :-) Ja, det er sant, så nå skal jeg være mer forsiktig med vaskingen framover! 2XU vasker jeg bare på 30 grader, men den har blitt ødelagt likevel, men det er på grunn av at stanga skraper mot logoen når jeg tar markløft, så det kan også være årsaken. Digger bloggen din forresten! Stå på :-D
14.01.2014 , kl 14:43
Kristina Bergsvik
Anna: Tusen takk Anna :-D Lykke til med treningen!
15.01.2014 , kl 23:06

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits