Party-time

Stroppe-toppen har vært en trend siden i sommer og Nelly har et bredt utvalg av forskjellige modeller. Selv har jeg kjøpt meg 7 forskjellige slike topper og jeg elsker å bruke dem når jeg skal ut på byen. De er så utrolig enkle og minemalistiske, men det er nettopp dette som gjør dem så elegante synes jeg. Style dem gjerne med smykker eller annet tilbehør til et par skinny jeans og så er du klar for å feste. Glem for all del ikke å kjøpe med en klisterBH eller nipple-covers, slik at du ikke ødlegger party-looken med et par BHstropper. En helt perfekt klisterBH til slikt bruk finner dere HER og nipple-covers kan kjøpes HER.
1.HER, 2.HER, 3.HER, 4.HER, 5.HER, 6.HER, 7.HER, 8.HER, 9.HER, 10.HER, 11.HER, 12.HER, klisterBH HER og nipple-covers HER.

Ad.links


Ingen kommentarerHei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits