Denne ukas trening

God kveld♥
Da var enda en uke omme og eksamenstiden starter for min del fra i morgen. I går var jeg i bursdag til hærlige Tonje og Eline og det var en kjempehyggelig og morro kveld før alvoret nå setter inn. "Sees i desember!" ble det sagt med en litt ironisk tone, men det er ikke så langt fra sannheten heller når jeg tenker meg om. Heldigvis fikk vi slått ut håret tilstrekkelig i går så nå er vi klare til å legge festeligheter på hylla for en periode. Gru-gleder meg litt. Eksamenstiden er tung, men så lærer man jo også veldig mye på kort tid. Det gir på en måte litt mestringsfølelse.

Apropos mestringsfølelse har jeg vært flink på trening denne uka og fulgt treningsplaner, men likevel lyttet til kroppen min. På bildet under her ser dere hva jeg har trent denne uka. På torsdagen skulle jeg egentlig ha langkjøring på mølla, men det var ikke sjans i havet. Beina mine nektet å løpe og jeg ble kvalm og svimmel av 9 km/t så derfor ble det bare styrketrening denne dagen. Langkjøringen utsatte jeg derfor til fredagen så derfor fallt en intervalløkt ut denne uka. Men ellers gikk alt som planlagt og jeg er strålende fornøyd! Nå er det bare om å gjøre å klare å kombinere treningen med lesingen fremover.

Ukas trening:

 Her er bilder av noen øvelser fra lørdagsøkta i mine fantastiske nye treningsklær fra Individu. Topp HER, 2XUtights HER og treningsBH HER.

Sponset klær


8 kommentarer


Lone Hansen
Så deilig med et skjema du kan følge! Er ikke så flink til det, pleier å bare ta det som det kommer..
03.11.2013 , kl 23:39
Camilla Teigen
fliink! klarer du hangups? det er vel egentlig "chin ups" du har bilde av da ;) jobber mot å klare pullups selv, synes det er så innmari tungt!
04.11.2013 , kl 08:02
Kristina Bergsvik
Camilla Teigen: Jeg klarer bare tre hvis jeg ikke har noe vekt under, men her tar jeg med vekt. Tok hangups, men siste settet var jeg så sliten at jeg tok chin ups i stedet. Bildet er fra siste settet, tenkte ikke på det da jeg la ut ;-)
04.11.2013 , kl 08:54
Kristina Bergsvik
Lykke til med pullupsene:-)
04.11.2013 , kl 08:56
Tina
vil du skrive litt om hvor mye du tar i hver øvelse? vekt og repetisjoner? :)
04.11.2013 , kl 18:38
Kristina Bergsvik
Tina: Det kan jeg etter hvert gjøre :-)
04.11.2013 , kl 22:47
Kunne du laget et ligende innlegg med hvilke mageøvelser du tar? Du er så utrolig inspirerende, spesielt på trenings- og matfronten! :)
06.11.2013 , kl 23:08
Kristina Bergsvik
Anonym: Det kommer nok etter hvert ja :-)
07.11.2013 , kl 09:03

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits