Fifty Shades og Grey by Kappahl

God kveld! Har dere hørt at Kappahl har samarbeidet med forfatterinnen av Fifty Shades of Grey, E. L. James, om en kolleksjon som lanseres 6. November? Det er selvfølgelig snakk om en undertøyskolleksjon som både er glamorøs og sexy -selvsagt helt i stil med bøkene. Jeg har vært så heldig å få tilsendt et valgfritt undertøysett og det er ingen tvil om at dette er heite saker. Mitt sett består av en søt halfstring, matchende blondetopp og en lukseriøs morgenkåpe. Romantiske blonder, helt fantastiske materialer og elegante detaljer preger kolleksjonen, og undertøyet er farget i forskjellige nyanser av grå, samt rødt og svart. Love it! Følg med -snart har dere mulighet til å vinne et sett her på bloggen♥Sponset


5 kommentarer


MyVidaLoca
Så kult!! Hvordan fikk du den?
02.11.2013 , kl 18:53
Hege - foto og hverdagen med ME
Så fint :D
02.11.2013 , kl 21:13
Lena Ludvigsen -
Det er så gøy og stilig! Elsker fifty shades bøkene, gleder meg til kolleksjonen:D
02.11.2013 , kl 21:33
Elise
Kunne du laget et innlegg med ønskeliste til jul osv? Merker at familie osv begynner å spørre allerede nå, og hadde vært fint med noen tips :)
03.11.2013 , kl 15:15
Kristina Bergsvik
Elise: Skal jeg gjøre! :-)
03.11.2013 , kl 21:48

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits